O sarcină ÎNCHIPUITĂ. Surpriza medicilor, după ce o femeie din Vaslui a ajuns în sala de NAȘTERI

Redactor:
Laura Cojocaru
O sarcină ÎNCHIPUITĂ. Surpriza medicilor, după ce o femeie din Vaslui a ajuns în sala de NAȘTERI
O sarcină închipuită. O femeie a ajuns în sala de nașteri susținând că este în travaliu. Medici: Este OBEZĂ, nu însărcinată. Vezi cum a ajuns femeia la concluzia unei sarcini și ce i-au spus medicii din Germania.

O femie de 30 de ani din județul Vaslui a ajuns cu ambulanța la spital, afirmând că este însărcinată și că a intrat în travaliu. În sala de nașteri, medicul de gardă a constatat că nu este vorba despre nicio sarcină. „Mi s-a zis că sunt obeză, să plec oriunde la alt spital, aici să nu mai stau că nu am nicio sarcină! Și eu nu mai pot de durere”, susține femeia.

„Pacienta este obeză. A declarat că e gravidă, cu sarcina urmărită în Germania. Fără documente asupra ei, susține că este gravidă conform părerii medicilor din Germania, 60% da, 40 % nu. Testul de sarcină efectuat la indicația celor trei medici de gardă, este negativ”, a declarat pentru vreneanouă.ro, medicul Adina Boca.

Întoarsă din Germania, femeia în vârstă de 30 de ani a sunat la 112 și a anunțat că este pe cale să nască. Ambulanța a adus-o la Compartimentul de Primiri Urgențe la Spitalul din Bârlad, unde a fost înregistratã cu diagnosticul „sarcină la termen”. După diagnosticare, a fost transportatã în sala de nașteri. Acolo medicul de gardă a constatat că nu există nicio sarcină.  

Andreea T. a susținut că are o „sarcină ascunsă”, care a fost minitorizată de medicii din Germania. Cadrele medicale de la spitalul din Bârlad au făcut investigații suplimentare. Toate analizele, testele și investigatiile ecografice au indicat că femeia nu este însărcinată. 

Femeia a povestit că a mai avut o sarcină ascunsă în 2011 și că e convinsă că istoria se repetă.

„Am ajuns în țară, venind din Germania, pe data de 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate si mi s-a spus că sunt însãrcinată, dar că am uter septat și copilul nu se vede. Eu le-am spus că am mai avut aceastã problemă la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însãrcinată și am fost dusă la spital să nasc, iar la control nu s-a văzut copilul. Mi s-a spus cã am chist și m-au operat șă-mi scoată chistul și când colo era un copil, o fetiță de 3,4 kilograme. Medicii din Germania mi-au făcut toate testele posibile, dar nu au ieșit pozitive, dar când au făcut testul la sân, a iesit pozitiv, adică am lapte. Au spus cã 60% există posibilitatea să am sarcinã, iar 40 % nu știu ce să spună. Ei nu și-au asumat să mă opereze, m-au trimis în țară, la medicii care mi-au făcut operația în 2011, de cezariană. Pe 5 februarie am venit, pe 7 februarie am început să am contracții și am venit la spital la Bârlad cu ambulanța. Copilul mișca, aveam contracții! M-au dus în sala de nașteri, m-au ținut două ore în sala de travaliu. După ce au ascultat inima copilului, au zis că bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, cu care am născut primul copil, când mi s-a spus că am chist și nu sarcină și la operație chistul era o fetiță de 3,4 kg. Mi-a făcut și ea tot felul de teste, dar mi s-a spus că nu sunt gravidă, ci balonată! Iar eu am mâncat în douã zile, o jumătate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rău de durere, dar de duminică doamna doctor mă tot trimite acasă! Nu am vrut să plec până nu-mi face operație, să se vadă ce am! Mi-a zis că sunt obeză, să plec oriunde la alt spital, aici să nu mai stau că nu am nicio sarcină! Și eu nu mai pot de durere!”, a declarat Andreea Todeilă, pentru vreneanouă.ro.

 

 

Inchide