Andreea Esca, atacată de „Pisica neagră” de la Tarom, stewardesa care a fentat moartea în două accidente aviatice: „Se pricepe la scenarii / A vrut să mă pună și pe mine să joc cum dorea ea”

Andreea Esca, atacată de „Pisica neagră” de la Tarom, stewardesa care a fentat moartea în două accidente aviatice: „Se pricepe la scenarii / A vrut să mă pună și pe mine să joc cum dorea ea”
"Afară de la știri”. Andreea Esca, ”pericol pentru opinia publică”. Se cere demisia celebrei prezentatoare!
Publicat: 22/07/2020, 11:35
Actualizat: 06/04/2021, 18:41

Laura Aurelia Grigore, celebra stewardesă care a fentat moartea în două accidente aviatice, cunoscută drept „Pisica neagră” de la Tarom, o atacă pe Andreea Esca după interviul dat de știristă despre infecția cu noul coronavirus. Laura Grigore spune despre Esca că „se pricepe la scenarii”, și că jurnalisa de la ProTV a vrut să o pună și pe ea „să joace într-o scenetă”.

„La interviu, la un moment dat A.E. spune că îi dădea mesaje soțul să o întrebe dacă să accepte plasma ca și tratament, ea l-a sfătuit să accepte! Apoi când a fost întrebată dacă a comunicat cu soțul cât a stat el la terapie, a spus că….NU a comunicat!!”, a scris pe Facebook „Pisica neagră” de la Tarom.

Fosta stewardesă a scris apoi că Andreea Esca a vrut să o pună „să joace cum dorea ea”.

Laura Grigore: „Pe mine nu a reușit să mă convingă să particip la o asa ….scenetă”

„PS: se pricepe la scenarii! Si pe mine a vrut să mă pună sa joc cum dorea ea( tot echipajul de la Nouadibough sa-i „multumim scoțându-ne pălăriile….in fața lui mitu, din vina căruia am facut o baie in oceanul Atlantic pe la orele 3 dimineața ) dar pe mine nu a reușit să mă convingă să particip la o asa ….” sceneta”, a mai scris Laura Aurelia Grigore.

Avionul în care se afla Laura s-a rupt în două

„Mitu”, despre care scrie Laura Grigore în postare este pilotul Paul Mitu care se afla la manșa avionului Tupolev 154, aeronavă care s-a rupt în două după ce a amerizat în ocean, în Mauritania.

Laura se afla în acel avion și a supravițuit acelui accident aviatic. Paul Mitu este considerat erou, dar se pare că Laura nu este de aceeași părere…

„Pisica neagră” de la Tarom a mai supraviețuit unui accident aviatic, de această dată în 1986,  când se afla la bordul unui AN24, care a aterizat forțat pe un câmp din România. Piloții și-au pierdut atunci viața, după ce au ars de vii în cabina aeronavei.

Reacția Laurei Grigore vine după interviul Andreei Esca de zilele trecute, în care știrista povestește experiența pe care a trait-o ea și familia ei, după infectarea cu noul coronavirus. De altfel, interviul Andreei Esca a creat un val de contestatari, care spun că Andreea nu a avut această boală….

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase