ANUNȚ! Se deschid cabinete stomatologice de azi în București. „Au apărut foarte multe urgențe”

ANUNȚ! Se deschid cabinete stomatologice de azi în București. „Au apărut foarte multe urgențe”
Publicat: 28/04/2020, 14:57
Actualizat: 28/04/2020, 16:43

Pe timpul stării de urgență s-au închis cabinetele stomatologice de stat și private, pentru a nu se răspândi coronavirusul. Dar au apărut foarte multe urgențe, în special la copii, se arată într-o precizare a Primăriei Capitalei

„Azi, Primăria Capitalei deschide 4 cabinete stomatologice pentru urgențele copiilor, în Regie, la Politehnică. Tratamentele sunt gratuite. Aparatura este ultramodernă”, se arată în precizarea PMB.

Medicii și asistenții au echipament de protecție împotriva Covid.

Într-o transmisie live pe Facebook, primarul general, Gabriela Firea, a declarat că, deşi urgenţele stomatologice pot fi soluţionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, PMB a ales să deschidă cabinete dedicate copiilor, pentru evitarea aglomeraţiei.

Ea a menţionat că aceste cabinete vor fi deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00, iar sâmbătă între orele 9,00 – 16,00. Numărul de telefon la care se pot face programări este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase