ATENȚIE, VIDEO ȘOCANT! S-a aruncat dezbrăcat de la etajul 6 și a căzut pe o mașină! A refuzat îngrijirile medicale! UPDATE: A murit!

Redactor:
Alexandru Coman

Scene de groază într-un cartier rezidențial din sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6, a căzut pe o mașină, apoi a refuzat ajutorul medicilor. La fața locului au intervenit mascații!

UPDATE: Bărbatul a murit la fața locului! În prezent se fac cercetări pentru moarte suspectă, dosarul fiind preluat de serviciul omoruri!

Șitrea inițială:

Atenție, imagini șocante!

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6 dintr-un bloc din sectorul 3, a căzut pe o mașină, apoi s-a zbătut la pământ și a refuzat intervenția medicilor! La un moment dat, bărbatul încearcă să se ridice, deși are multiple răni!

„În data de 31 iulie, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului  și provoacă distrugeri.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13, iar la vederea acestora bărbatul, aflat  într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa.

Ulterior, bărbatul a ieșit în balcon și ar fi  încercat să escaladeze balustrada, dar s-a precipitat de la înălțime (s-a aruncat – n.r.).

Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției transmis vineri.

Potrivit surselor Gândul.ro, bărbatul era cunoscut cu probleme psihice. In urma cu doua saptamani a coborat de la etajul 6 pana la etajul 3 trecand din balcon in balcon. In trecut a fost arestat la domiciliu. Azi, a sunat un vecin la 112 pentru că spargea geamurile din bloc. S-a baricadat in casa, iar mascatii au spart usa, au dat cu gaze apoi bărbatul s-a aruncat de la balcon!

Între timp, starea bărbatului s-a înrăutățit, iar la ora transmiterii acestei știri se afla în stare gravă la fața locului, unde este resuscitat!

Știre în curs de actualizare

 

 

Inchide