Casă tradițională, din lemn, vândută cu numai 1.000 de euro. Unde va fi reconstruită

Casă tradițională, din lemn, vândută cu numai 1.000 de euro. Unde va fi reconstruită
O casă tradițională, din lemn, a fost scoasă la vânzare de proprietari. Suma cerută: numai 1000 de euro! / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 19/08/2021, 10:29
Actualizat: 19/08/2021, 20:53

O casă tradițională, din lemn, a fost scoasă la vânzare de proprietari. Suma cerută: numai 1.000 de euro! Construcția se află în Bucovina, sat Marginea, iar o familie din Cluj și-a luat angajamentul să demonteze, transporte și refacă minunata casă pe terenul lor din Transilvania.

„Dacă n-o salvează cineva, va ajunge la foc”, suna un anunț postat pe Facebook.

Casă din bârne de brad

„O ultimă strigare de salvare pentru această căsuță. Proprietarii doresc 1.000 euro pe ea, se vinde doar casa, nu și terenul. Trebuie demontată și așezată în altă locație. Dacă nu se găsește cineva dornic să o salveze, va ajunge pe foc”, a fost mesajul care s-a viralizat pe Facebook.

Casa este din bârne de brad și a fost construită după modelul „coadă de rândunică”, o tehnică specială de îmbinare a lemnului. Într-un final, același autor al anunțului a dat și vestea cea bună: „Am găsit proprietar dispus să salveze această căsuță. Ea va fi demontata și reconstruita la Cluj. Vă mulțumim tuturor pentru interesul acordat acestui proiect. Vă vom ține la curent cu urmatoarele proiecte”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase