CAZUL CARACAL. Ce plan secret pune la cale Gheorghe Dincă. Familia Luizei Melencu, reacție de ultimă oră

CAZUL CARACAL. Ce plan secret pune la cale Gheorghe Dincă. Familia Luizei Melencu, reacție de ultimă oră
CAZUL CARACAL. Ce plan secret pune la cale Gheorghe Dincă. Familia Luizei Melencu, reacție de ultimă oră / Sursa FOTO: https://cdn.fanatik.ro
Publicat: 23/06/2020, 12:27

Apar noi informații în Cazul Caracal. Două autoturisme aparținând lui Gheorghe Dincă sunt scoase la vânzare, o veste care a bulversat nespus mai ales părțile implicate în proces. Are „monstrul din Caracal” un plan secret și, dacă da, ce urmărește el? Familia Luizei Melencu nu a stat mult pe gânduri și a acționat imediat.

Unul dintre autoturismele scoase la vânzare este chiar mașina pe care Dincă a folosit-o pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu! Familia Melencu a depus deja o contestație la Tribunalul Olt, în data de 17 iunie, cerere care se va judeca marţi, 23 iunie, în prezenţa inculpatului Gheorghe Dincă şi a familiei Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu a declarat că maşina cu care ar fi fost răpită fiica ei, un autoturism Renault Megane de culoare gri, este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi. Prin vânzarea autovehiculului s-ar urmări „muşamalizarea cazului”.

Anunț de vânzare postat pe ANABI

Potrivit anunţurilor de licitaţie postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), sunt scoase la vânzare un autoturism nefuncţional, evaluat la 1.033 lei, şi o furgonetă nefuncţională, evaluată la 5.017 lei, ambele având interiorul demontat şi deteriorat. Locul de predare este oraşul Drăgăneşti-Olt.

Autoturismul este un Renault Megane din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitaţia se desfăşoară în perioada 22 – 24 iulie

O furgonetă albă Fiat Ducato, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, este de asemenea scoasă la vânzare, iar licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie.

Gheorghe Dincă, acuzații incredibile

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „Cazul Caracal”: Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal. Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

În prezent, Dincă şi Risipiţeanu se află încarcerați la Penitenciarul Craiova.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase