Cazul Caracal: Este incredibil ce le-a cerut Gheorghe Dincă judecătorilor la audieri

Cazul Caracal: Este incredibil ce le-a cerut Gheorghe Dincă judecătorilor la audieri
Cazul Caracal a îngrozit o țară întreagă
Publicat: 17/07/2020, 16:54
Actualizat: 06/04/2021, 18:58

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat că le-a ucis în chinuri groaznice pe adolescentele Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu a fost audiat, vineri, prin videoconferință.

Ghoerghe Dincă a fost din nou audiat, vineri, de către magistrații de la Curtea de Apel Craiova, prin videoconferință în camera preliminară.

Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă contestă măsura arestării preventive și cere să fie eliberat, în ciuda faptului că este acuzat de fapte abominabile.

Bărbatul din Caracal este acuzat că le-a ucis și incendiat, anul trecut, pe Alexandra și pe Luiza

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a susținut  recent că are informații de la audierea procurorului Cătălin Zăvoianu și declară că omul legii ar fi recunoscut că nu a lăsat polițiștii să intre în casa lui Dincă, în seara zilei de 25 iulie 2019.

„Procurorii SIIJ l-au audiat pe procurorul Zavoianu zis și „100 m garduri” pentru fuga prelungită din fața presei la prima audiere…astăzi nu a mai dat proba de talent deoarece uluitor într-un caz atât de important nu a fost prezentă presa‼️

În schimb în urma declarațiilor date în fata procurorilor SIIJ, domnul prim-procuror Zavoianu de la Caracal a declarat un lucru foarte important: În seara zilei de 25 iulie 2019 polițistul Alexe este cel care a propus să se intre peste Dinca în casă fără a aștepta mandatul judecătorului. A fost refuzat de însăși Zavoianu conform propriei declarații, de ceilalți procurori prezenți și polițistul Pistol.

„Alexe a insistat și a oferit o variantă de a se intra imediat, respectiv un apel la 112 privind reclamarea unor zgomote de agresiune conjugală și intrarea în forță”

Astfel, Alexe a insistat și a oferit o variantă de a se intra imediat, respectiv un apel la 112 privind reclamarea unor zgomote de agresiune conjugală și intrarea în forță. A fost refuzat din nou de către procurorii prezenți‼️”, a scris pe facebook Alexandru Cumpănașu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase