Ce i-a făcut părintele Calistrat unei femei din Ungheni. Doamna Maria a rămas mască: „De unde știa? Doamne, ai milă!”

Ce i-a făcut părintele Calistrat unei femei din Ungheni. Doamna Maria a rămas mască: „De unde știa? Doamne, ai milă!”
Ce i-a făcut părintele Calistrat unei femei din Ungheni. Doamna Maria a rămas mască: „De unde știa? Doamne, ai milă!” / Sursa FOTO: screenshot Youtube
Publicat: 30/11/2022, 13:50

Noi dezvăluiri vin să întregească tabloul care îl înfățișează pe părintele Calistrat Chifan, cel care este acuzat pentru felul în care a tratat mai multe femei. De data aceasta, Maria Pintecan, o femeie cu credință în Dumnezeu, povestește cum l-a cunoscut pe părintele Chifan.

Întâmplarea nu a avut loc în România, ci într-o altă țară.

Maria Pintecan: „De unde știa de moartea fratelui meu?”

Maria Pintecan povestește pe Facebook despre cum l-a găsit pe părintele Calistrat Chifan la Ierusalim, în Israel. Duhovnicul a avut asupra femeii din Ungheni un impact uriaș, dar citindu-i postarea veți înțelege de ce.

L-am cunoscut în urmă cu doi ani pe CALEA CRUCII ..la Ierusalim….

Așezat pe caldarâm…privea lumea care trecea.. Grupul nostru trecuse …eu şi mama am rămas în urmă …frânte de durere…
Moartea fratelui meu ne frânsese sufletul..

M-am apropiat și cu lacrimi pe obraji am spus…«binecuvântaţi, părinte»”. M-a binecuvântat… Am simţit că mi-a dat toată puterea din această lume..

Cu glasul blând mi-a spus... «La noapte mergi la biserica Sfântului Mormânt și aprinde acolo o lumânare pentru fratele tău».

Am rămas înmărmurită… De unde știa că eu voi fi în acea noapte la Sfânta Liturghie la biserica Sfântului Mormânt? De unde știa de moartea fratelui meu Ştefan? Doar Dumnezeu are răspunsul…

Doamne, te rog, ai milă și vindecă durerea robului tău părintele Calistrat!”, a povestit Maria Pintecan, într-un mesaj publicat pe Facebook, cum l-a cunoscut pe părintele Calistrat Chifan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase