Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Social

Daniel, un polițist de 28 de ani, și-a pus capăt zilelor cu o cravată. Secretul dureros pe care îl ascundea de când s-a întors în luna de miere

Daniel, un polițist de 28 de ani, și-a pus capăt zilelor cu o cravată. Secretul dureros pe care îl ascundea de când s-a întors în luna de miere

Daniel Dumitrescu, un polițist în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava, și-a pus capăt zilelor cu o cravată, în apartamentul din municipiul Rădăuți în care locuia cu chirie.

Descoperirea a fost făcută chiar de colegii acestuia. Gestul agentului Daniel Gheorghe Dumitrescu a produs un șoc printre colegii săi, care știau că tânărul era foarte fericit alături de soția sa.

Bărbatul se căsătorise în vara anului 2019, iar în urmă cu o lună revenise din Thailanda, din luna de miere.

Daniel era căsătorit cu o colegă de serviciu, iar în noaptea zilei de marți, cei doi ar fi avut o discuție contradictorie. Soția agentului a plecat la părinții săi într-o comună apropiată, iar la scurt timp polițistul s-a urcat în mașină și a plecat de la apartamentul unde cei doi locuiau în chirie.

Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, tânărul s-a plimbat prin municipiu timp de câteva ore, timp  în care a trimis unor apropiați un mesaj de adio de pe telefonul mobil, după care, în jurul orei 4 dimineața s-a reîntors la apartament.

În dimineața zilei de miercuri, agentul nu s-a prezentat la serviciu și nici nu a răspuns apelurilor telefonice, iar doi colegi de serviciu s-au deplasat la locuința din Rădăuți . Acolo au descoperit trupul fără viață al tânărului care se spânzurase cu o cravată de clanța ușii de la dormitor.

Sursă foto: Monitorul de Suceava

 

×
Inchide