Explozie într-un bloc din Medgidia. Centrala termică a sărit în aer! Ce s-a întâmplat

Explozie într-un bloc din Medgidia. Centrala termică a sărit în aer! Ce s-a întâmplat
Explozie într-un bloc din Medgidia. Centrala termică a sărit în aer! Ce s-a întâmplat / Sursa FOTO: https://c.pxhere.com
Publicat: 28/01/2021, 08:20

Centrala termică a unui apartament din orașul Medgidia a sărit în aer! În urma exploziei, o persoană a fost rănită, iar alta a suferit un atac de panică. Incidentul s-a petrecut joi dimineață, într-un imobil cu trei etaje

Din ferifice, explozia nu a fost urmată și de un incendiu puternic, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

O persoană a necesitat spitalizare

Explozia s-a produs la centrala termică a unui apartament de la etajul al doilea al unui imobil cu trei nivele. Cele opt persoane care locuiesc în imobil au fost evacuate.

„Un bărbat a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital, cu arsuri de gradul II, iar o femeie a fost preluată de SMURD, suferind un atac de panică. Cea de a doua victimă a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Dobrogea. Celelalte persoane au fost evaluate medical la faţa locului.

Autorităţile au intervenit cu două autospeciale de stingere de la Detaşamentul Medgidia, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase