Gravida care a murit din cauza COVID-19 nu credea în existența virusului: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”

Gravida care a murit din cauza COVID-19 nu credea în existența virusului: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”
Gravida care a murit din cauza COVID-19 nu credea în existența virusului: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”. Foto: Facebook
Publicat: 02/08/2020, 10:52
Actualizat: 02/08/2020, 11:56

Femeia însărcinată în 28 de săptămâni, infectată cu coronavirus, care a murit joi în timp ce era transferată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad spre Spitalul din Timișoara, nu credea în existența virusului COVID-19, scrie Aradon. Anterior, femeia în vârstă de 39 de ani a distribuit o postare pe pagina sa de Facebook în care scrie negru pe alb că nu crede în existența virusului, enumerând motivele pentru care nu purta mănuși și mască.

Redăm mai jos întreg textul publicat de femei, un text care a fost preluat şi distribuit de către aceasta:

1. Nu port mască pentru că facilitează reproducerea perfectă pentru bacteriile care pot ajunge în gură și în plămâni. Nu am nevoie de o infecție respiratorie superioară.

2. Nu port mănuși pentru că am suficientă minte să realizez că ar trebui să schimb mănușile de fiecare dată când ating ceva, altfel e doar contaminare încrucișată cu aceleași mănuși.

3. Păstrez distanțe sociale pentru că respect spațiul personal al altora, dar nu pentru că mi-e frică de concetățenii sau vecinii mei. De fapt, aș îmbrățișa cu bucurie pe cineva chiar acum în public dacă ar fi un sentiment reciproc. Îmbrățișarea generează eliberearea de endorfine care ridică starea de spirit și ameliorează stresul. Avem parte de suficient stres în această perioadă.

4. Nu fac va©©inul antigripal pentru că nu vreau să-mi cresc șansele de a face o boală respiratorie superioară și de a mă contamina cu 4 tulpini de c0r0navirus cu 36%.

5. Nu merg la testare, chiar dacă prezint simptome de răceală. Știu deja că testul ar ieși pozitiv de C0V1D-I9 pentru a fi adăugat la numerele de „cazuri noi” crescând panica cu care se alimentează circul orchestrat de autorități și massmed1a. Și nu am nevoie de carantină forțată, stat în spital cu forța sau luat medicamente degeaba.

6. Mă spăl pe mâini cu săpun și apă pentru că … asta am făcut întotdeauna, e normă de igienă elementară.

7. NU VOI FACE NICIUN VA©©IN. Guvernul nu a mandatat niciodată un va©©in și nu mă va obliga niciodată să accept ceva în corp, mai ales în numele unui virus care nu apare decât în statistici și la TV sau alte surse de informare mainstream. Nu sunt oaie și nu mă poate manipula nimeni să cred că guvernul, politicienii și organizațiile mondiale finanțate de filantropi dubioși lucrează pentru binele și siguranța mea.

8. Nu voi trăi cu frică deoarece nu am trăit niciodată așa și nu voi începe acum. Dacă vrei să stai în casă și să nu ieși pentru că „faci ceea ce trebuie” e treaba ta. Dacă oficialii îți spuneau să te arunci în cap de la balcon că așa scapi de un virus o făceai? Nu cred că ești departe. Oficialii ți-au spus să #STAIÎNCASĂ în loc să îți întărești sistemul imunitar contactând un agent patogen la fel cum ți-au spus că se moare de pojar când știi foarte bine că asta este o abominație. Așadar, voi continua să ies din casă și să fac ceea ce îmi dictează propria conștiință nealterată de minciunile și panica cu care unii aleg să își hrănească mintea.

9. Oprește știrile și începe cercetările independente. Vei afla multe și vei realiza că ai fost mințit și manipulat. Vei afla inclusiv că OMS are interdicție în multe țări din cauza milioanelor de victime pe care le-a făcut cu va©©inurile. Culmea, țările unde OMS nu are acces, au cele mai puține cazuri de c0r0navirus. Da, e mai greu să faci eforturi de gândire ca să îți formezi propria viziune decât să iei totul ambalat de la TV ca să crezi ce vor alții.

Ce spune conducerea spitalului

Managerul Spitalului Județean Timișoara, Raul Pătrașcu, a descris cazul femeii, drept unul „halucinant”. Ba mai mult, managerul subliniază că pacienta ar fi fost asimptomatică, fiind depistată pozitiv în urma unui contact cu o altă persoană pozitivă.

În continuare, managerul Raul Pătrașcu spune că o simplă intubare făcută la timp ar fi ajutat la salvarea a două vieți omenești.

„Fiindcă pacienta nu avea probleme ginecologice, dacă ar fi ajuns la noi la timp, noi am fi internat-o direct pe secția ATI pentru că exact acolo se face managementul unui caz care se agravează. O simplă intubare făcută la timp ar fi ajutat la salvarea a două vieți omenești, dintre care a unui făt. Astfel de întâmplări sunt oripilante și de neacceptat!”, a mai scris managerul pe pagina sa de Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Zodiile care dau lovitura vieții. Luna mai vine cu schimbări fabuloase
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Anghel Saligny, inginerul care a testat cu preţul vieţii podul de la Cernavodă