INCIDENT. Acuze incredibile. Un polițist este acuzat că a lovit un băiețel de 12 ani. Fotografiile spun totul!

Redactor:
Gandul
INCIDENT. Acuze incredibile. Un polițist este acuzat că a lovit un băiețel de 12 ani. Fotografiile spun totul!
INCIDENT. Acuze incredibile. Un polițist este acuzat că a lovit un băiețel de 12 ani. Fotografiile spun totul! / Sursa FOTO: mpinteractiv.ro

Un poliţist din comuna Coşbuc este acuzat în mediul online că ar fi lovit un copil în vârstă de 12 ani. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a demarat verificări în acest caz, deși până acum familia minorului nu a depus nicio plângere oficială.

Totuși, mama băiatului, Viorica Ștefănuțiu, a scris pe Facebook, luni noapte, un mesaj în care spune că poliţistul T.F.I. i-ar fi luat cu forţa copilul de pe stradă și l-ar fi acuzat de furt. Întreg incidentul a avut loc sâmbătă, 16 mai, susține mama copilului.

„În data de 16.05.2020, domnul poliţist T.F.I. mi-a abuzat copilul în ultimul hal, nevinovat. Copilul în vârstă de 12 ani, D.Ş., a fost luat forţat de pe stradă şi băgat în maşina de serviciu. Copilul a fost luat pe nedrept şi acuzat pentru furt, noi familia nu am fost înştiinţaţi, să-i fie ruşine, nu merită să deţină acest post de poliţist”, a scris Viorica Ştefănuţiu pe Facebook.

Sursa FOTO: Facebook

Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, a precizat pentru Agerpres că momentan nu a fost depusă vreo plângere în legătură cu acest caz, dar că s-a dispus verificarea celor semnalate.

„Nu a fost depusă nicio plângere. Au postat pe Facebook, iar conducerea IPJ a dispus verificări cu privire la cele semnalate”, a declarat Sîrb.

Inchide