O asistentă medicală acuză că lucrurile fratelui ei, mort în spital, au dispărut: „Mi s-a răspuns că a fost adus fără niciun bagaj”

O asistentă medicală acuză că lucrurile fratelui ei, mort în spital, au dispărut: „Mi s-a răspuns că a fost adus fără niciun bagaj”
Foto: Ziaruldepenet.ro
Publicat: 16/10/2021, 09:54
Actualizat: 16/10/2021, 10:28

O asistentă medicală din Câmpulung Moldovenesc își acuză colegii de breaslă că i-au furat bunurile fratelui ei după ce acesta a murit în spital.

Ancuta Timu spune că lucrurile fratelui ei, Constantin Alexandroaei, transferat de la Câmpulung Moldovenesc în stare gravă la Spitalul Municipal Falticeni, unde a decedat pe 2 octombrie, au dispărut.

Femeia susține că după ce a făcut plângere la Poliția Fălticeni, cei de la spital și-au schimbat declarația de 3 ori si au găsit, o parte din lucrurile bărbatului, scrie publicația locală ziarulnet.ro.

Totodată, asistenta medicală susține că fratele ei avea în portofel suma de 2.000 de lei, însă a găsit doar jumătate din bani. Telefonul în care se aflau fotografii cu fratele ei decedat și informații importante pentru familie nu a mai fost găsit.

„Cu mâna mea am dat sacoșa în ambulanță”

Mai mult, medicul de pe echipajul de ambulanță a confirmat și faptul că pacientul avea telefonul mobil la el și l-a folosit pe perioada cât se făcea transferul de la Câmpulung la Spitalul Fălticeni.

Când l-am ridicat de la morgă, am cerut de la spital și lucrurile personale (portofel cu o sumă importantă de bani, carduri și ce mai avea în el, telefon, încărcător , ochelari, casca hands free, acestea fiind cele mai importante) . Mi s-a răspuns ca a fost adus fără nici un bagaj de către ambulanță , ceea ce este total imposibil, fiindcă eu cu mâna mea am dat sacoșa în ambulanță, am discutat cu medicul, iar fratele meu a fost conștient tot drumul și a comunicat cu personalul de pe ambulanță!”, a mai spus asistenta medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt și urmează să fie făcute noi cercetări.

„După plângerea făcută la Poliție, treburile s-au schimbat, deodată a apărut sacoșa cu portofelul, dar cu jumătate din bani, dar telefonul și restul lucrurilor, pauză! Spuneți-mi și mie, cum se poate întâmpla așa ceva și toată lumea dă din umeri, și nu se ia nici o măsura”, a scris asistenta medicală pe un grup pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase