Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște

Redactor:
Daniel Matei
Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște
Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște. Sursa: Remus Badea/MEDIAFAX FOTO

Continuă seria acuzațiilor legate de asistentul-șef de la secția de Hematologie de la Spitalul Filantropia din Craiova.

Un bărbat a depus o plângere împotriva asistentului-șef al secției, asistent care este acuzat că ar fi încercat să violeze o colegă în spital, informează Adevărul.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se află în proces de divorț cu soția sa, care lucrează ca asistentă la secția de Hematologie de la Spitalul Filantropia din Craiova.

Acesta spune că a decis să se despartă după ce a aflat că soția sa îl înșela cu asistentul-șef, Ionuț Anghel.

„Mi se tot spunea că cei doi au o relaţie, dar eu nu am crezut. Am avut o discuţie cu amândoi, dar au negat. Ionuţ zicea că e o înscenare, a jurat chiar pe copilul lui că nu este adevărat ce se aude”, a declarat acesta.

Continuă scandalul la Spitalul Filantropia din Craiova

Soțul asistentei spune că a găsit în luna februarie în telefonul femeii mai multe mesaje compromițătoare.

Bărbatul acuză că asistentul-șef și soția sa ar fi întreținut relații sexuale în sala de tratament a secției.

„Toate mesajele şi le dădeau în timpul serviciului. Se ascundeau de colegi, aşteptau să rămână singuri şi se duceau în sala de tratament. Acolo se petreceau partidele de sex. El îi scria că o iubeşte, ea îi răspundea la fel, în fine lucrurile sunt clare. Când am găsit mesajele, am luat legătura cu soţia lui Ionuţ Anghel, aceasta este şi ea asistentă la hematologie, a spus că ştia că cei doi au o legătură încă din vara anului trecut, că a avertizat-o pe soţia mea să-i lase bărbatul în pace. Bineînţeles, şi-n faţa ei cei doi au negat. Doamna a zis că mie nu mi-a spus pentru că nu dorea să-mi distrugă căsnicia şi că ea nu l-a lăsat pentru că au un copil împreună”, a povestit bărbatul.

Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște. Sursa: Facebook
Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște. Sursa: Facebook

 

Totodată, acesta mai acuză că cei doi ar fi ignorat pacienții internați în secția de Hematologie pentru a întreține relații sexuale.

„În ceea ce mă priveşte, îmi asum. Am greşit, nu sunt nici primul. nici ultimul bărbat înşelat. Asta e, am înaintat divorţ. Ce m-a intrigat, însă, este că lăsau baltă tratamentele ca să facă sex. Am regăsit asta în mesajele pe care şi le trimiteau. Este inuman. Dacă se duceau la un hotel, în orice în altă parte, asta era… dar nu într-un spital unde sunt bolnavi de cancer, cu leucemie, unde oamenii aşteaptă, săracii, să li se facă tratamentul la timp şi corect”, a mai declarat soţul asistentei.

Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște. Sursa: Facebook
Acuzații grave la Spitalul Filantropia din Craiova: Sex în sala de tratament, furt de medicamente și pacienți lăsați de izbeliște. Sursa: Facebook

Conducerea a declanșat o anchetă

Bărbatul continuă cu acuzațiile și spune că cei doi ar fi furat medicamente și alte bunuri din secția spitalului.

„Am aflat şi că sustrăgeau medicamente cu plasa din secţie. U ltima dată, înainte de a ne despărţi, a venit acasă cu o plasă. Plină cu medicamente, cu seringi şi alte consumabile medicale. Am întrebat-o ce-i cu plasa aia la noi în casă şi a zis că trebuie să i-o ducă lui Ionuţ, că el i-a dat-o. Mi s-a părut foarte ciudată povestea încă de atunci. Am întrebat-o cum le-a scos din spital. A zis că nu ea le-a scos, ci şeful. Ulterior, m-am uitat să văd ce medicamente sunt. Este vorba despre medicamente care nu se găsesc în farmacii, unele sunt folosite în tratamentul pentru leucemie. Am sesizat Parchetul şi conducerea Spitalului Filantropia”, a mai spus  bărbatul.

Între timp, managerul Spitalului Filantropia din Craiova, Liviu Radu, a confirmat că bărbatul i-ar fi povestit problemele sale cu soția și adaugă că a declanșat o anchetă internă cu privire la informațiile prezentate.

Totodată, managerul instituției spune că, din ce știe, o anchetă penală este în curs în acest caz. El adaugă că a verificat inclusiv acuzațiile cu privire la furtul de medicamente, însă acestea nu se confirmă.

„A venit la mine, mi-a spus ce probleme avea. I-am spus să facă o plângere. Înţeleg că este şi o anchetă penală. Şi noi am declanşat o anchetă internă şi aştept finalizarea cercetărilor. Despre suspiciunea că s-ar fi furat medicamente din spital, am făcut verificări. Nu lipseşte nimic. Din fişele pacienţilor internaţi la secţia de hematologie reiese că toate medicamentele le-au fost administrate” , spune managerul Spitalului Filantropia din Craiova.

Asistentul-șef, acuzat de viol

Ionuț Anghel, asistentul-șef de la secția de Hematologie a Spitalului Filantropia din Craiova, a fost acuzat recent că ar fi încercat să își violeze o colegă.

Femeia a depus plângere și a povestit că era hărțuită de mai bine de un an, ea cerând transferul în altă secție.

După incident, Anghel a cerut să fie transferat în altă secție, până la finalizarea cercetărilor.

Asistentul-șef a declarat că este nevinovat și că „totul este o înscenare. După cele întâmplate, acesta a intrat în concediu de odihnă.

ŞOC! 3 fotbalişti de naţională au chemat o actriţă XXX şi au pus-o să plătească...
Andreea Antonescu își acuză colegul de la Survivor de hărțuire sexuală: 'Mi-a cerut să mă...
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre...
SOC! Oana Roman a dat cărţile pe faţă! Cine este bărbatul care o face să...
Sorana Cîrstea a întors toate privirile la petrecerea de ziua ei de naștere: `Trăiește-ți viața!`...
Pașaportul de vaccinare a fost folosit și în urmă cu 100 de ani. Țara care...
Coronavirus. Tulpina sud-africană vs. vaccinul Pfizer: un studiu din Israel arată posibile „breşe” în protecţia...
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
STUDIU. Există o legătură între vaccinul AstraZeneca și apariția cheagurilor de sânge. Concluziile cercetătorilor, „extrem...
Andreea Antonescu își acuză colegul de la Survivor de hărțuire sexuală: 'Mi-a cerut să mă...
O populație MISTERIOASĂ descoperită recent, de care nimeni nu știa, îi ULUIEȘTE pe oamenii de...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Lidl le are în sute de magazine pentru români: produsele la preț mic care nu...
Un fotomodel a mâncat un covrig. Ce a urmat e terifiant, iar medicii au rămas...
ȘOC! Dispare restricția care îi enerva cel mai mult pe români. Se aplică de la...
Virusul care scade inteligența. E prezent la jumătate din cei testați
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Partea întunecată a muncii în vremea COVID. Lucratul de acasă şi izolarea duc la o...
Inchide