Patru bărbați din Capitală sunt acuzați că au violat mai mulți minori!

Patru bărbați din Capitală sunt acuzați că au violat mai mulți minori!
Foto: Facebook / Politia Română
Publicat: 13/11/2020, 08:32

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor.

„În perioada iulie-noiembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 1, în baza unei sesizari din oficiu, au efectuat investigații cu privire  la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite asupra mai multor minori, proveniți dintr-o familie dezorganizată.

Alți doi bărbați sunt acuzați că au întreținut relații sexuale cu minori!

În cursul verificarilor  efectuate în cauză au fost obținute date și indicii cu privire la alți doi bărbați, de 45 și respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse față de aceștia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, la data de 12.11.2020, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele bărbaților, aceștia fiind depistați și conduși la sediul Poliției Sectorului 1 în vederea continuării cercetărilor. Au fost identificate și ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile și obiecte de îmbrăcăminte.

Au profitat de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceștia, profitând de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, i-ar fi agresat sexual.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor, cu bărbații de 56 și respectiv 45 de ani în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală”, mai spun cei de la Poliția Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase