Percheziții în București. Se dădea broker și păcălea lumea să investească pe „bursa” lui! Suma uriașă cu care i-a „țepuit” pe români

Percheziții în București. Se dădea broker și păcălea lumea să investească pe „bursa” lui! Suma uriașă cu care i-a „țepuit” pe români
Percheziții ale Poliției
Publicat: 14/12/2020, 09:48

Percheziții în București, într-un caz în care este vizat un bărbat care pretindea a fi broker și îi păcălea pe oameni să investească pe bursă. În realitate, „bursa” era chiar contul lui, în care au intrat peste 80.000 de lei, după cum informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

DGPMB – Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6 a efectuat luni, 14 decembrie, percheziţii în acest dosar, în cauză existând indicii cu privire la existenţa mai multor „victime”.

Un singur client, păcălit cu 80.000 de lei

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, informează un comunicat al DGPMB.

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, în cursul anului 2020, ar fi indus în eroare persoana vătămată atribuindu-şi calitatea de broker bursier şi ar fi convins-o să «investească» suma de aproximativ 80.000 lei”, arată sursa citată. Audierile în cauză se desfăşoară la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase