Petrecere cu peste 100 de persoane, „spartă” de polițiștii din Arad

Petrecere cu peste 100 de persoane, „spartă” de polițiștii din Arad
Petrecere cu peste 100 de persoane, „spartă” de polițiștii din Arad / Sursa FOTO: cloudworks.ro
Publicat: 23/05/2021, 14:38

O petrecere organizată într-un club din Arad, la care participau peste 100 de persoane, a fost întreruptă de poliţiştii care au dat năvală …neinvitați. Oamenii legii au oprit muzica, i-au legitimat pe tinerii care se distrau și au amendat societatea comercială în cauză cu suma de 5000 de lei, în baza Legii 55/2020.

„În cursul acestei nopţi, poliţiştii Biroului de Ordine Publică, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un club din municipiul Arad ar avea loc o petrecere. La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o petrecere la care participau peste 100 de persoane”, informează IPJ Arad.

Razie și în alte locații

Petrecerea a fost întreruptă, iar societatea comercială a fost sancţionată cu 5.000 de lei în baza Legii 55/2020.

De asemenea, sâmbătă seară, poliţiştii Secţiei 1 Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în localitatea Sânpetru German, pe terasa unui local, are loc o petrecere. Aici, atmosfera era întreţinută de o formaţie de muzică şi dispozitive acustice de intensitate mare.

Conform IPJ Arad, în urma verificărilor au fost identificate 60 de persoane şi au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 de lei, în baza legilor 61/1991 şi 55/2020. Activitatea polițiștilor care au declanșat raziile printre petrecăreți a beneficiat şi de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arad.