Puya arată filmarea care îngrozește România. 40 de cai legați, ținuți în ger și mizerie pe malul unui lac! Unde s-a întâmplat (VIDEO)

Puya arată filmarea care îngrozește România. 40 de cai legați, ținuți în ger și mizerie pe malul unui lac! Unde s-a întâmplat (VIDEO)
Puya arată filmarea care îngrozește România. 40 de cai legați, ținuți în ger și mizerie pe malul unui lac! Unde s-a întâmplat (VIDEO) / Sursa FOTO: https://pixnio.com
Publicat: 24/01/2021, 09:11
Actualizat: 24/01/2021, 09:12

Rapper-ul Puya a dat publicității o filmare care arată cruzimea fără margini a oamenilor. Pe imaginile ajunse la o ONG pentru protecția animalelor se văd 40 de cai legați, ținuți în ger și mizerie pe malul unui loc.

Totul se petrece în România. Mai precis, este vorba de lacul Zarguzon, din Techirghiol, județul Constanța.

Caii par neîngrijiți și înfometați

Asociația Kola Kariola a postat filmarea pe Facebook. Pe imagini pot fi observați 40 de cai ce par a fi de rasă, dar care sunt ținuți în niște condiții îngrozitoare pe malul lacului Zarguzon. Animalele par a fi neîngrijire și înfometate.

„Se trage un semnal de alarmă despre starea incredibilă a 40 de cai, din Techirghiol, aflați pe marginea lacului Zarguzon. Este evident că niciun ONG din România nu poate prelua 40 de cai! Este clar o problemă pe care trebuie să o gestioneze și să o rezolve statul român”, scriu cei de la Kola Kariola.

Imaginile video au fost preluate de pe pagina cântărețului Puya. La rândul lui, artistul a scris că a primit filmarea cu scopul de a face cunoscută situația cailor de acolo, astfel încât autoritățile să se implice în salvarea acestor animale.

„Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situația cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie, fără mâncare și mulți dintre ei se îmbolnăvesc și mor. Autoritățile n-au făcut nimic până acum, dar poate că, dacă distribuim cât mai mulți, o să se sesizeze cineva și o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnați la moarte sigură”, susține Puya pe Facebook.

Imaginile VIDEO pot fi urmărite AICI.