REVOLTĂTOR. Un bărbat de 69 de ani din Dolj are un copil cu o fată de 16 ani. Individul a fost arestat pentru relații sexuale cu minore

REVOLTĂTOR. Un bărbat de 69 de ani din Dolj are un copil cu o fată de 16 ani. Individul a fost arestat pentru relații sexuale cu minore
Publicat: 23/06/2020, 17:41

Un bărbat de 69 de ani din Verbița, Dolj, a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale cu două minore. Una dintre fete, care acum are 16 ani, a rămas însărcinată, iar copilul are deja un an.

„În cursul zilei de ieri, 22 iunie, în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Craiova, un bărbat, de 69 de ani, din Verbița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată”, transmite Poliția.

Ambele fete sunt din comuna Verbița

Din cercetările efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bărbatul respectiv ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Acesta nu este singurul caz șocant descoperit în aceste zile!

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv după ce ar fi violat, în repetate rânduri, o fetiţă  din localitatea Ghioroiu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, bărbatul suspectat de viol în formă continuată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a magistraţilor Judecătoriei Bălceşti.

În faţa instanţei de judecată, el a cerut, prin avocatul din oficiu, să fie introdus în arest la domiciliu, solicitarea fiind respinsă.

Victima acestuia este o fată de 12 ani din comuna Ghioroiu

„În cursul lunii iunie 2020, inculpatul Şunică Ionuţ a întreţinut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale şi anale şi a efectuat acte de agresiune sexuală, faţă de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârşirii faptelor. Profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa”, a transmis Parchetul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase