Riscul nebănuit la care se supun multe gospodine. Ce a pățit o femeie din Texas, lecție pentru toți!

Riscul nebănuit la care se supun multe gospodine. Ce a pățit o femeie din Texas, lecție pentru toți!
Riscul nebănuit la care se supun multe gospodine. Ce a pățit o femeie din Texas, lecție pentru toți! / Sursa FOTO: https://nypost.com
Publicat: 07/09/2020, 16:06

O femeie din Texas a ajuns în spital după ce a luat foc dintr-o greșeală atât de comună. O cheamă Kate Wise și este mama a trei fete, dintre care una cu handicap. Într-o zi, din neatenție, s-a dezinfectat pe mâine și, fără să mai aștepte ca soluția să se usuce, a încercat să aprindă o lumânare.

Instantaneu, s-a produs combustia! Femeia a luat foc și a ajuns la Terapie Intensivă, cu arsuri severe pe tot corpul, notează New York Post. Dezinfectantul folosit a luat foc în timp ce mama se chinuia să aprindă o lumânare. „Oriunde aveam dezinfectant pe mâini s-a aprins focul. Evident, m-am ars pe toată fața și, în doar cinci secunde, întregul meu corp a fost cuprins de flăcări”, a povestit Kate Wise pentru presa locală.

Într-o fracțiune de secundă, flăcările au ajuns la sticla cu dezinfectant, care a explodat, iar flăcările s-au răspândit în toată casa. Arzând toată, Kate Wise a găsit puterea își pună la adăpost fata cu handicap și animalele de companie, asta în timp ce celelalte două fiice mai mici au dat fuga la vecini, cerându-le ajutor.

La spital, medicii au constatat că femeia avea arsuri pe 18% din suprafața corpului. „Alcoolul izopropilic este extrem de inflamabil și se poate aprinde cu ușurință”, afirmă Jennifer L. Rose, director de consultare al Programului de Sănătate și Siguranță în Muncă din Virginia.

Cazul este acum investigat de Departamentul de Pompieri Round Rock.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase