Scandalagiu încătușat la Galați, într-un cartier aflat în carantină. În miez de noapte, s-a dus peste polițiști, amenințând că-i „rezolvă” el pe toți!

Redactor:
Marius Olaru
Scandalagiu încătușat la Galați, într-un cartier aflat în carantină. În miez de noapte, s-a dus peste polițiști, amenințând că-i „rezolvă” el pe toți!
Scandalagiu încătușat la Galați, într-un cartier aflat în carantină. În miez de noapte, s-a dus peste polițiști, amenințând că-i „rezolvă” el pe toți! / Sursa FOTO: https://www.ghidularadean.ro

Incident șocant petrecut sâmbătă noapte în județul Galați. La filtrul instituit de Poliție la intrarea în comuna Ivești, plasată în carantină, un bărbat s-a prezentat în jurul orei 01.50 proferând injurii și amenințări la adresa oamenilor legii. A urmat un adevărat circ, încheiat abia după câteva ceasuri bune.

Individul în cauză are 40 de ani, iar sâmbătă noapte s-a prezentat în stare de ebrietate la filtrul instituit la intrarea în zona de carantină din comuna Iveşti, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Galaţi.

Scandalagiul i-a amenințat pe jandarmi

Potrivit sursei citate, scandalagiul a început să strige şi să ameninţe jandarmii şi poliţiştii aflați la post. Fiind o oră târzie, oamenii legii i-au cerut să meargă spre domiciliu întrucât se află într-o zonă de carantină, iar prin ţipetele şi zgomotele făcute deranjează ordinea publică şi locuitorii din zonă.

Mai mult, i s-a adus la cunoştinţă faptul că va fi sancţionat cu amendă în valoare de 1.100 lei pentru proferarea de injurii, provocare de scandal, tulburarea liniştii publice şi nepurtarea măştii de protecţie în zona de carantină. La un moment dat, bărbatul a plecat spre domiciliu, dar a revenit undeva spre ora 03.00 dimineața şi mai pornit decât înainte. I-a șicanat pe oamenii legii, ameninţându-i că-i va „rezolva” pe toți cu relaţiile sale.

Scandalagiul din Ivești a ajuns la Spitalul de Psihiatrie

Din câte se pare, nemulţumirea bărbatului era legată de măsurile epidemiologice pe care autoritățile le-au luat, printre care carantinarea unui întreg cartier din comuna Iveşti, unde incidenţa cazurilor de Covid-19 este peste 3/1.000 de locuitori.

Întrucât nu s-a conformat solicitării jandarmilor de a înceta scandalul, scandalagiul a fost încătuşat. Ulterior, polițiștii au solicitat un echipaj medical care l-a transportat pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, unde specialiştii au dispus internarea acestuia.

EXCLUSIV | Buget incredibil de mare pentru o echipă din România pentru a visa la...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
Părinții lui sunt actori celebri, dar el mănâncă din gunoaie. Povestea este șocantă
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
Donald Trump a adus în discuție România în contextul scandalului Hunter Biden. Reacția lui Klaus...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
A venit acasă și le-a spus părinților că și-a făcut o nouă prietenă la școală....
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
Vedete din România care au apărut în Playboy. Gimnastele care au lăsat TOT la vedere...
Veste proastă pentru 7 milioane de pensionari. Ce se întâmplă cu mărirea pensiilor
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide