Scene de o cruzime greu de imaginat! Copilă, umilită și bătută în plină de stradă de o altă adolescentă: „Ce-mi plac bătăile astea. E mai agresivă decât noi” (VIDEO)

Scene de o cruzime greu de imaginat! Copilă, umilită și bătută în plină de stradă de o altă adolescentă: „Ce-mi plac bătăile astea. E mai agresivă decât noi” (VIDEO)
Scene de o cruzime greu de imaginat: Copilă umilită și bătută în plină de stradă de o altă adolescentă (VIDEO) Epitesti.ro
Publicat: 04/08/2020, 14:29
Actualizat: 04/08/2020, 14:31

Scene șocante în plină zi  într-un cartier din Pitești: o adolescentă este umilită și bătută de o fată de vârsta ei, în fața mai multor colegi și prieteni. Martorii privesc acest scandal cu interes și nu intervin pentru a-i lua apărarea victimei. Ba mai mult, au imortalizat momentul și au dojenit-o pe agresoare.

În imagini se vede cum agresoarea se apropie de victimă şi o loveşte în zona feţei.Adolscenta se dezechilibrează, apoi este înjurată şi scuipată şi i se spune că nu are ce să mai caute în cartierul  respectiv. Fata este apoi pălmuită de agresoare care îi porunceşte să stea în genunchi şi o scuipă. De pe bordură, un alt adolescent comentează: „Ce-mi plac bătăile astea. E mai agresivă decât noi“.

Minoră bătută pentru că i-a deranjat prietenii. Poliția s-a sesizat!

Poliţia s-a sesizat după ce scena plină de cruzime a fost publicată pe site-ul ePitesti.ro. ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL. VIDEO aici:

,,Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, în urma apariției în cursul serii, a unor imagini privind o minoră care este agresată în două ipostaze diferite. În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințări. Verificările continuă pentru stabilirea identității tututror celor implicați și luarea măsurilor legale’’, a declarat Purtătorul de Cuvânt al Poliției Municipiului Pitești.

Bogdan Pavel a precizat, marți, în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE, că acești copii încearcă să-și delimiteze o zonă a lor de influență, unde pot face orice.

„Totul se transformă într-o rutină și știi să reacționezi de fiecare dată când ești pus în fața unei situații de genul acesta. Viața este, de fapt, un lung șir de compromisuri, pe care le facem și cu noi înșine, și cu societatea.’, a mai explicat acesta în cadrul emisiunii.

Scene de cruzime și în Neamț

La sfârșitul lunii iulie, o tânără de 15 ani din Piatra Neamț a fost bătută crunt de alte două minore, de 12 respectiv 14 ani, pe stradă, în timpul zilei de 30 iulie. Tânăra, crescută doar de bunic, vrea să facă plângere împotriva celor două care au agresat-o. Bătaia a fost filmată de prietenele celor două agresoare, pentru a se lăuda pe Internet.

Potrivit informațiilor obținute de ziarpiatraneamt.ro, cele două minore de 12, respective 14 ani care au agresato-o pe fata de 15 ani, ar fi cunoscute în cartier, din cauza comportamentului violent manifestat de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, fetele au intrat în atenția Poliției.

De cealaltă parte, victim de 15 ani, are o situație mai dificilă compartaiv cu alte tinere de vârsta ei, întrucât este crescută doar de bunic, părinții e fiind plecați la muncă în străinătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Prințul Harry, într-un nou scandal de proporții. Fotograful regal l-a dat de gol
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Aisbergul care a scufundat Titanicul, surprins într-o fotografie din 1912