Tupeul fantastic al unui tânăr prins drogat la volan și fără permis în Sibiu. Polițiștilor nu le-a venit să creadă…

Tupeul fantastic al unui tânăr prins drogat la volan și fără permis în Sibiu. Polițiștilor nu le-a venit să creadă…
Publicat: 09/09/2020, 15:09

Un bărbat de 30 de ani a fost prins de polițiștii din Sibiu drogat la volan și nici nu posedă permis de conducere. Mai mult, tânărul a depășit o mașină de poliție cu aproape 130 de kilometri la oră.

Din primele verificări, oamenii legii au stabilit că acesta nu are permis de conducere și a fost depistat pozitiv la testul cu aparatul Drugtest.

Potrivit IPJ Sibiu, incidentul a avut loc marți pe DN 14, la ieșirea din localitatea Ruși, unde șoferul unei mașini a depășit neregulamentar chiar o autospecială a Serviciului Rutier Sibiu, circulând și cu viteza de 127 km/h pe un sector de drum cu o viteză maximă admisă de 70 km/h.

Polițiștii l-au urmărit pe șofer pe o distanță de aproximativ 6 kilometri și au reușit să blocheze mașina

Polițiștii rutieri l-au urmărit pe șofer pe o distanță de aproximativ 6 kilometri și au reușit să blocheze mașina la ieșire din localitatea Șeica Mare, notează Mediafax.

La volan a fost identificat un tânăr din Mediaș, în vârstă de 30 de ani. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta nu are permis de conducere.

Polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis-5 și Methamphetamină

Pentru că tânărul se manifesta neobișnuit, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis-5 și Methamphetamină.

Acesta a fost dus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în corp.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase