Un hoț s-a îmbătat și a adormit printre rafturile magazinului pe care l-a spart!

Un hoț s-a îmbătat și a adormit printre rafturile magazinului pe care l-a spart!
Un hoț s-a îmbătat și a adormit printre rafturile magazinului pe care l-a spart! / Sursa FOTO: hippopx.com
Publicat: 03/04/2021, 16:54

Un hoț s-a îmbătat și a adormit printre rafturile magazinului pe care l-a spart! Nu este banc, ci pura realitate a anului 2021. Comuna Glăvănești, județul Bacău, dă subiectul zilei pe „Social”. Individul, a cărui identitatea nu a fost dezvăluită, s-a ales acum cu dosar penal.

Fapta în sine s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 aprilie. Și, așa cum spuneam, nu este nici banc și nici vreo farsă …întârziată.

Un hoț s-a îmbătat și a adormit printre rafturile magazinului pe care l-a spart! A fost găsit sforăind a doua zi de dimineață

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Măriuca Amariei, a povestit ce s-a întâmplat. Se pare că administratorul magazinului a sunat la 112 pentru a anunța că o persoană necunoscută doarme în unitatea sa.

„Poliţiştii din Glăvăneşti au fost sesizaţi la data de 2 aprilie, în jurul orei 7.30, prin apel la 112, de către o persoană de gen feminin, în calitate de administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri. La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în incinta societăţii comerciale”, a povestit purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

După ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate, hoțul a adormit pe pardoseala magazinului! El a fost găsit dimineaţă chiar de administrator, care venise să deschidă magazinul. Pe numele bărbatului în cauză a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat.