Un spațiu de birouri al Globalworth a fost transformat în centru de vaccinare împotriva COVID-19. 350 de persoane pot fi imunizate zilnic

Redactor:
Madalina Prundea
Un spațiu de birouri al Globalworth a fost transformat în centru de vaccinare împotriva COVID-19. 350 de persoane pot fi imunizate zilnic
Centrul de vaccinare se află la parterul clădirii City Offices a dezvoltatorului Globalworth / Sursa: Globalworth

Un spațiu de birouri din clădirea City Offices, din sudul Bucureștiului, a dezvoltatorului imobiliar Globalworth, a devenit, de o săptămână, centru de vaccinare împotriva COVID-19.

Centrul de vaccinare din clădirea City Offices, din zona Eroii Revoluției din Capitală, a fost pus la dispoziția autorităților de Fundația Globalworth pentru susținerea campaniei naționale împotriva pandemiei de COVID-19, implicit a creșterii șanselor revenirii mai rapide la o situație mai apropiată de normalitate.

Și asta, în contextul în care piața birourilor din București, pe fondul adoptării muncii la distanță, a înregistrat în 2020 cea mai mare rată de neocupare din ultimii patru ani, de 12,5%, iar volumul tranzacțiilor a scăzut cu 40% față de anul anterior, conform specialiștilor companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice”

Aflat la parterul clădirii City Offices, centrul de vaccinare pus la dispoziție de Fundația Globalworth are o suprafață totală de 306 metri pătrați, este funcțional de o săptămână și este deschis 7 zile din 7. Aici sunt are șase puncte de vaccinare în care lucrează 35 de cadre medicale și poate acomoda peste 360 de persoane pe zi.

„Acum, mai mult ca niciodată, este vital să rămânem atenți și să ne asumăm un rol activ în minimizarea răspândirii COVID-19 pentru siguranța comunității noastre. Implicarea Fundației Globalworth în timpul pandemiei este continuată acum prin programul de vaccinare pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice în condiții normale și știm cât de mare nevoie avem cu toții să revenim la ea. De aceea, facem toate eforturile posibile și sperăm ca centrul creat în biroul nostru City Offices să reprezinte o accelerare a vindecării noastre”, a spus Georgiana Iliescu, Director Executiv al Fundației Globalworth.

La nivel național, sunt funcționale în prezent circa 737 de centre de vaccinare, care totalizează 940 de fluxuri, conform situației prezentante marți de președintele Comitetului de Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiță. De la debutul campaniei de vaccinare până în data de 29 martie au fost vaccinate 1.963.141 de persoane, din care peste un milion sunt persoane vaccinate cu două doze.

Fundația Globalworth a anunțat că rămâne angajată în lupta națională împotriva COVID-19 și prin susținerea Asociației Observatorul Român de Sănătate, căreia i-a oferit un bugetul de 15.000 euro pentru realizarea unor campanii de comunicare cu scopul creșterii încrederii populației cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Până în prezent, contribuția Fundației Globalworth s-a ridicat la aproximativ 670.000 de euro către 10 spitale din România și Polonia și a ajutat la întărirea sistemelor medicale prin echiparea unităților de terapie intensivă și achiziționarea unor materiale precum: monitoare de funcții vitale, echipamente individuale de protecție, paturi pentru secția de terapie intensivă, ventilatoare mecanice și mese oferite cadrelor medicale din linia întâi.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium.

Portofoliul companiei are o valoare de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Aproximativ 92,5% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Crimă înfiorătoare. Marele campion al ţării, otrăvit şi ucis de o tânără de 18 ani....
Tatăl călăreț din Iași a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu! IREAL ce a...
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre...
Cătălin Botezatu A DECIS! Cui îi va rămâne toată AVEREA lui: „Copiii mei NU sunt...
Povestea fabuloasă a cerșetoarei românce Monica Csengeri care a ajuns acum triplă campioană a Europei...
S-a schimbat ora de închidere a magazinelor! Ce se întâmplă cu restricţiile pentru weekend
Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a murit
BANCUL ZILEI – Nevasta în filme p®no
VIDEO. „Pregătiți de luptă”. Noi imagini cu trupe și convoaie militare la granița Ucrainei
Tatăl călăreț din Iași a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu! IREAL ce a...
Descoperire MONUMENTALĂ între zidurile Bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim, cel mai sacru loc al creștinătății
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Monica Pop, propunere BOMBĂ pentru Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății nu ar accepta, niciodată
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
ULTIMA ORĂ: Lovitură dură pentru şoferi. Lipsa acestui document îi va lăsa fără zeci de...
COVID-19 după vaccin. Cele 4 situații când îți poate ieși testul COVID pozitiv, chiar dacă...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Marca de telefoane care dispare de pe piaţă. A fost foarte populară în România
Inchide