Un spațiu de birouri al Globalworth a fost transformat în centru de vaccinare împotriva COVID-19. 350 de persoane pot fi imunizate zilnic

Un spațiu de birouri al Globalworth a fost transformat în centru de vaccinare împotriva COVID-19. 350 de persoane pot fi imunizate zilnic
Centrul de vaccinare se află la parterul clădirii City Offices a dezvoltatorului Globalworth / Sursa: Globalworth
Publicat: 30/03/2021, 18:25

Un spațiu de birouri din clădirea City Offices, din sudul Bucureștiului, a dezvoltatorului imobiliar Globalworth, a devenit, de o săptămână, centru de vaccinare împotriva COVID-19.

Centrul de vaccinare din clădirea City Offices, din zona Eroii Revoluției din Capitală, a fost pus la dispoziția autorităților de Fundația Globalworth pentru susținerea campaniei naționale împotriva pandemiei de COVID-19, implicit a creșterii șanselor revenirii mai rapide la o situație mai apropiată de normalitate.

Și asta, în contextul în care piața birourilor din București, pe fondul adoptării muncii la distanță, a înregistrat în 2020 cea mai mare rată de neocupare din ultimii patru ani, de 12,5%, iar volumul tranzacțiilor a scăzut cu 40% față de anul anterior, conform specialiștilor companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice”

Aflat la parterul clădirii City Offices, centrul de vaccinare pus la dispoziție de Fundația Globalworth are o suprafață totală de 306 metri pătrați, este funcțional de o săptămână și este deschis 7 zile din 7. Aici sunt are șase puncte de vaccinare în care lucrează 35 de cadre medicale și poate acomoda peste 360 de persoane pe zi.

„Acum, mai mult ca niciodată, este vital să rămânem atenți și să ne asumăm un rol activ în minimizarea răspândirii COVID-19 pentru siguranța comunității noastre. Implicarea Fundației Globalworth în timpul pandemiei este continuată acum prin programul de vaccinare pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice în condiții normale și știm cât de mare nevoie avem cu toții să revenim la ea. De aceea, facem toate eforturile posibile și sperăm ca centrul creat în biroul nostru City Offices să reprezinte o accelerare a vindecării noastre”, a spus Georgiana Iliescu, Director Executiv al Fundației Globalworth.

La nivel național, sunt funcționale în prezent circa 737 de centre de vaccinare, care totalizează 940 de fluxuri, conform situației prezentante marți de președintele Comitetului de Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiță. De la debutul campaniei de vaccinare până în data de 29 martie au fost vaccinate 1.963.141 de persoane, din care peste un milion sunt persoane vaccinate cu două doze.

Fundația Globalworth a anunțat că rămâne angajată în lupta națională împotriva COVID-19 și prin susținerea Asociației Observatorul Român de Sănătate, căreia i-a oferit un bugetul de 15.000 euro pentru realizarea unor campanii de comunicare cu scopul creșterii încrederii populației cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Până în prezent, contribuția Fundației Globalworth s-a ridicat la aproximativ 670.000 de euro către 10 spitale din România și Polonia și a ajutat la întărirea sistemelor medicale prin echiparea unităților de terapie intensivă și achiziționarea unor materiale precum: monitoare de funcții vitale, echipamente individuale de protecție, paturi pentru secția de terapie intensivă, ventilatoare mecanice și mese oferite cadrelor medicale din linia întâi.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium.

Portofoliul companiei are o valoare de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Aproximativ 92,5% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere