VIDEO. Senatoarea Diana Şoşoacă acuză o conspirație: „Se pregăteşte internarea mea cu forţa și infectarea familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2”

VIDEO. Senatoarea Diana Şoşoacă acuză o conspirație: „Se pregăteşte internarea mea cu forţa și infectarea familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2”
Șoșoacă, tir de întrebări pentru Cîțu! E primul parlamentar care l-a chestionat referitor la campania de vaccinare
Publicat: 20/12/2020, 13:50

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anunţat, sâmbătă seara, într-un live pe Facebook, că a primit informaţii potrivit cărora cineva doreşte să o „interneze cu forţa in spital”.

Viitoarea senatoare de AUR este printre cele mai vocale persoane care s-au declarat împotriva purtării măştii, aceasta, aceasta preferând să o ţină sub nas şi subliniind că are probleme de sănătate, ceea ce nu îi permite să o ţină pe nas, lăsând-o doar pe gură.

„Se pregăteşte infectarea familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2”

Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2. Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea Covid să nu credeţi aşa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a precizat Diana Şoşoacă, pe Facebook.

Senatoarea AUR a subliniat ideea internării sale forţate: „Dacă veţi auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregăteşte internarea mea, nu ştiu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Şoşoacă.

Avocatul Diana Ivanovici-Șoșoacă l-a reprezentat pe IPS Teodosie în „lupta” sa cu guvernul, în scandalul restricționării accesului la pelerinajul Sf. Andrei, în plină pandemie.Demersurile legale au eșuat, dar în cele din urmă tot IPS Teodosie a avut de câștigat, deoarece jandarmii și poliția nu i-au oprit pe pelerinii veniți din alte localități.

Declarația senatoarei poate fi urmărită începând cu minutul 07:50.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase