Acesta ar putea fi transferul anului în fotbal. Clauza de reziliere este de 1 miliard de euro

Acesta ar putea fi transferul anului în fotbal. Clauza de reziliere este de 1 miliard de euro
Publicat: 30/05/2018, 13:51
Actualizat: 23/01/2019, 06:36

Din relatările presei spaniole, prima echipă care și-a arătat interesul este PSG, dispusă să ofere o sumă importantă pentru a se asigura de serviciile superstarului. Chiar dacă a făcut încă un sezon de excepție cu Real, Ronaldo nu pare dispus să mai continue la super campiona Europei. PSG îi pregătește un salariu de vis portughezului. Potrivit AS, șeicii vor să îi ofere 45 de milioane de euro, dublul salariului pe care îl câștigă în Spania.

„În zilele ce urmează voi oferi un răspuns clar asupra viitorului meu. Orice s-ar întâmpla, a fost o onoare să joc pentru Real Madrid” – a fost declarația prin care Ronaldo a pus pe planul doi câștigarea UCL.

În privința sumei de transfer, AS scrie că aceasta se ridică la 150 de milioane de euro. Suma este una considerabilă, ținând cont de faptul că Ronaldo are 33 de ani. Din pricina legislației fair-play-ului financiar, dacă transferul va avea loc, PSG-ul este nevoită să renunțe la câțiva jucători. Francezii sunt deja cercetați pentru încălcarea anumitor prevederi și este pasibilă de neobținerea dreptului de participare în competițiile europene.

Clauza de reziliere a lui Cristoano Ronaldo este de 1 miliard de euro.