Adrian Mutu tună după eșecul din meciul Chindia – Rapid: „Dacă aş fi putut, aş fi schimbat mai mulţi jucători”. Ce spune despre arbitrul Rusandru: „Nu știu dacă are ceva cu noi sau asta e valoarea sa”

Publicat: 04/10/2022, 13:00

Chindia Târgovişte a obţinut prima victorie în acest sezon al Superligii, 2-1, cu Rapid, în ultimul meci din etapa 12. Antrenorul giuleștenilor, Adrian Mutu, a criticat jocul echipei sale, dar și arbitrajul.

Au marcat în meciul Chindia – Rapid, 2-1: Daniel Popa (15), Cristian Neguţ (56), respectiv Antonio Sefer (58).

Arbitru a fost Lucian Rusandu, asistenţi Stelian Slabu și Romică Bîrdeş, iar al patrulea oficial a fost Iulian Călin.

Adrian Mutu tună după eșecul din meciul Chindia – Rapid: „Dacă aş fi putut, aş fi schimbat mai mulţi jucători”. Ce spune despre arbitrul Rusandru: „Nu știu dacă are ceva cu noi sau asta e valoarea sa”

Arbitru video a fost Andrei Antonie, iar arbitru asistent video a fost Mihaela Ţepuşă.

Faza controversată s-a petrecut în minutul 19, când Rapid a marcat prin Alexandru Albu, dar golul a fost anulat după consultarea VAR. Motivul a fost ofsaid.

„Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mulți jucători atunci. N-a fost ziua noastră. Am încercat să creez un șoc în echipă pentru a reveni. Am jucat slab o repriză și a fost greu ulterior, chiar dacă am dominat, n-am mai reușit să revenim” a spus Mutu despre schimbările din minutul 36, când i-a înlocuit pe Costache și Ioniță cu Papeau și Luckassen.

„Suntem supărați, bineînțeles, am pierdut un meci într-o manieră care nu e OK, am intrat foarte relaxați pe teren. A fost o lipsă de atitudine și asta s-a văzut. Nu caut scuze pentru jocul pe care-l prestează echipa adversă, noi trebuie să realizăm că suntem sus în clasament, iar asta ne obligă să jucăm bine contra unor echipe care practică antifotbal uneori. Trebuie să venim cu ceva în plus pentru a putea tranșa jocul în favoarea noastră. Paul Iacob a interpretat greșit faza primului gol și ne-a costat, dar pun totul pe relaxare”, a mai declarat antrenorul la Orange Sport.

În conferința de presă, Mutu a spus despre arbitru Rusandru că:„Am văzut și eu faza și nu îmi explic ce s-a întâmplat. E același arbitru care ne-a anulat golul cu Mioveni, atunci era în camera VAR. Nu știu dacă are ceva împotriva Rapidului sau e vorba de valoarea lui ca arbitru. Rămâne de văzut. Cei care analizează trebuie să vorbească despre asta. Rusandu are talentul de a strica toate meciurile. Astăzi nu a fost în cea mai bună zi a sa. Într-o seară în care nu-ți merge nimic bine, se mai pune și arbitrul deasupra… E foarte greu să scoți rezultatul dorit. Nu a fost seara noastră”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase