Dan Șucu, mesaj clar după incidentele de la FC U – Rapid! „Ești deja target. Este o bombă cu ceas! Se putea repeta cazul lui Marian Cozma”

Dan Șucu, mesaj clar după incidentele de la FC U - Rapid! „Ești deja target. Este o bombă cu ceas! Se putea repeta cazul lui Marian Cozma”
Dan Șucu, acționar Rapid
Publicat: 11/09/2022, 12:10
Actualizat: 11/09/2022, 12:10

Acționarul clubului Rapid, Dan Șucu, a comentat pentru colegii de la ProSport despre incidentele de la meciul FC U Craiova – Rapid, 1-0.

Omul de afaceri spune că se putea repeta cazul Marian Cozma în zona vestiarelor, acolo unde a avut loc un conflict în care a fost implicat căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru.

Lipsa de securitate din zona respectivă a făcut ca pe culoarul ce duce la vestiare să aibă acces și persoane neautorizate.

Dan Șucu, mesaj clar după incidentele de la FC U – Rapid! „Ești deja target. Este o bombă cu ceas! Se putea repeta cazul lui Marian Cozma”

Acolo ar fi trebuit să fie doar sportivii, arbitrii și personalul auxiliar al echipelor, așa cum prevede regulamentul.

Cristi Săpunaru a avut și un schimb dur de replici cu Mihai Stoica, managerul general al FCSB: „Singura soluţie e să-l tranchilizeze” vs. „Nu pot să-i răspund valetului de la Palat”.

„Trebuie să vedem ceea ce a fost cel mai grav: lipsa securității fotbaliștilor! Vorbim de o zonă în care nu au ce căuta alte persoane, care nu au legătură oficială cu meciul. Intri într-un culoar, într-un spațiu îngust. Ești deja target. Este o bombă cu ceas! Dacă sunt și câțiva bețivi pe acolo, este deja o problemă. Acolo se putea repeta cazul lui Marian Cozma. Așa s-a întâmplat și atunci, într-o învălmășeală de acest gen, cu un sportiv care își apăra colegii.

Mi-aș dori să înțeleagă toți președinții din fotbal că securitatea fotbaliștilor este prioritatea cluburilor. La finalul jocurilor, după o încărcătură psihică foarte mare, ei trebuie protejați la vestiare. Pentru tot ceea ce se întâmplă pe stadion, pe gazon și la interior, există regulamente clare. Trebuie să ne preocupe pe toți cei implicați în acest fenomen asigurarea siguranței sportivilor pentru a evita situații grave, pe care apoi să le regretăm toți”, a declarat Dan Șucu, acționarul clubului Rapid, pentru ProSport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase