Becali anunță rezultatul alegerilor FRF de mâine: I-au promis că-l votează, dar s-au sucit. Va câștiga 100% din primul tur, știu multe! Chestiunea e deja rezolvată

Becali anunță rezultatul alegerilor FRF de mâine: I-au promis că-l votează, dar s-au sucit. Va câștiga 100% din primul tur, știu multe! Chestiunea e deja rezolvată
Publicat: 17/04/2018, 14:24

Cu două zile înaintea alegerilor, Liviu Dragnea și-a manifestat public sprijinul pentru Ionuț Lupescu, iar finanțatorul FCSB consideră că acesta a fost semnalul cheie pentru indicarea următorului președinte de la FRF. Din informațiile pe care le are, Gigi Becali spune că mulți dintre cei 255 de votanți aveau de gând să meargă pe mâna lui Burleanu, dar situația s-a schimbat pe ultima sută de metri, influențată și de poziția liderului PSD: „Sunt oameni care i-au promis lui Burleanu că îl votează, dar acum s-au sucit, că s-a dat semnalul. E linie de partid, ce vorbim? Sunt lucruri care nu se pot spune, că nu are loc politicul în fotbal”, a spus Becali, la Digi Sport.

Pentru Becali, care e sigur că Lupescu nu va întâmpina nicio problemă în a-și depăși adversarul, eventuala venire a „Kaiserului” la FRF e un pas înainte: „Lupescu va face lucruri mari în fotbal. El va câștiga 100% din primul tur. Eu știu multe, dar nu pot spune mai mult. Chestiunea e rezolvată. Dacă Dragnea a făcut treaba asta, îl felicit. Ne scapă de Burleanu, face un lucru bun, nu? Burleanu spunea că Lupescu are minciuna în ADN. Păi mai mare mizerie decât să bagi că nu ai voie să candidezi dacă nu ai experiență de doi ani în fotbal nu există”, a completat Becali.

Liviu Dragnea a vorbit , luni, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, despre alegerile de la Federația Română de Fotbal, precizând totodată că nu susține niciun candidat pentru disputa care va avea loc miercuri, la Casa Fotbalului, de la ora 11:00, scrie ProSport.

„Eu nu am spus că îl susțin pe Ionuț Lupescu. Eu am spus că, dacă informațiile care mi-au fost transmise că se folosește o hârtie în care este semnătura mea pentru susținerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat așa ceva și nici n-aveam de gând. În rest, cred că trebuie să fie alegeri libere la FRF și toți cei care votează acolo trebuie să se gândească și la noi, microbiștii, nu numai la ei.

Să se gândească, și la suferințele noastre și la trăirile noastre. Și la trăirile mele de rapidist, și la trăirile dumneavostră și ale altora, indiferent de ce echipă susțin. Să se gândească la ce ne dorim cu toții de la fotbalul românesc, să avem măcar aceleași performanțe pe care le-a avut Generația de Aur, pentru că potențial există”, a declarat Liviu Dragnea, la Parlament.

Întrebat dacă nu este susținut Ionuț Lupescu de către PSD, în condițiile în care au apărut în spațiul public fotografii în care acesta apare însoțit de lideri locali ai PSD, Liviu Dragnea a afirmat: „Știți cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm despre implicarea unor instituții în vechile alegeri de la Federație. Lăsați-o cu implicarea politicului, e ca și cum unii au voie să se întâlnească, alții, nu. Liderii noștri din teritoriu nu au voie să se întâlnească? Foarte bine fac”, a declarat Dragnea.

Într-un interviu publicat de Gazeta Sporturilor, Liviu Dragnea a fost chestionat dacă a discutat cu Ionuț Lupescu sau cu actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, despre alegerile ce vor avea loc miercuri, 18 aprilie. „Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea. Nu pot să spun că susțin pe cineva pentru că nu ar fi corect din partea mea, dar dacă aș fi acolo știu cum ar trebui să votez…V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuț Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federației Române de Fotbal. Mi-aș dori ca viitoarea conducere a FRF să reușească să ne reaprindă, nouă, microbiștilor, speranța”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului