Cinci mii de euro pentru meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase, dar licitația rămâne deschisă

Cinci mii de euro pentru meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase, dar licitația rămâne deschisă
Publicat: 20/11/2014, 11:09
Actualizat: 24/11/2014, 15:33

„A fost o seară excelentă pentru natația românească, balul a fost o reușită, după părerea mea. Suma totală obținută în urma licitației a fost de aproximativ 22.000 de euro. Meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase a fost câștigat de reprezentanții firmei Brenntag, pentru suma de 5.000 de euro. Iar la finalul balului am fost anunțați că licitația va rămâne deschisă, reprezentanții firmei dorind în schimbul sumei menționate doar să asiste din tribune. A fost o surpriză plăcută pentru noi, drept urmare licitația pentru meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase rămâne deschisă”, a spus președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, pentru MEDIAFAX.

La licitația pentru un tablou realizat de artistul Bogdan Olteanu, reprezentând-o pe Camelia Potec, pictat cu o pulbere aurită, fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a achitat suma de 6.000 de euro.

Foștii sportivi Ion Țiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec și Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediție a Balului Natației, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar.

La eveniment au mai participat printre alții Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu și Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitație care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din natație în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep și a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul și o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foști mari sportivi români, precum și alte obiecte.