Comandantul Răzvan Bichir, anunț foarte important despre contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Ce spune despre clauza „secretă”

Publicat: 14/07/2023, 19:51

Comandantul CSA Steaua, Răzvan Bichir, a anunțat care e situația contractului pe care cei de la FCSB vor să-l semneze pentru ca echipa lor să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo.

La negocieri oficialii FCSB nu au vrut clauza privind asigurarea de înlocuire a gazonului. Au fost de acord doar dacă terenul ar deveni impracticabil.

FCSB a depus o cerere pentru a juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul Steaua, iar ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat.

Comandantul Răzvan Bichir, anunț foarte important despre contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Ce spune despre clauza „secretă”

FCSB – Dinamo se joacă în etapa a doua a Superligii și este programat la data de 22 iulie, de la ora 21:30.

E primul meci al FCSB pe noul stadion al Stelei.

„Nu este niciun secret, contractul încă nu s-a semnat. A fost o comisie de negociere la nivelul clubului, prin care s-a stabilit tariful de folosire. În momentul în care semnează dumnealor draftul de contract pe care l-am trimis şi pe care l-am renegociat, îl semnăm şi noi fără probleme. Problema nu este la noi, este la dumnealor”, a declarat Răzvan Bichir pentru Agerpres.

„Noi în contractul cadru avem obligaţia impusă beneficiarului de a încheia anumite asigurări privind răspunderea civilă faţă de terţi, în privinţa vandalismului pe stadion. Şi datorită faptului că gazonul a fost foarte mult folosit şi acum ne aflăm într-o perioadă de mentenanţă a lui, pe care o întrerupem efectiv pentru meciul acesta, am solicitat şi o poliţă de asigurare dacă gazonul se deteriorează iremediabil. Atenţie, am solicitat o poliţă de asigurare de înlocuire a gazonului, doar în cazul în care se deteriorează iremediabil. Este o măsură aplicată datorită gradului de risc al meciului, datorită faptului că gazonul vine după o perioadă intensivă de folosire şi se află în perioada de mentenanţă, a climei, şi doar în cazul în care se deteriorează iremediabil. Valoarea asigurării se ridică la suma de înlocuire a gazonului.

Dacă se deteriorează iremediabil, asta este foarte important de precizat. Dacă se deteriorează iremediabil şi se înlocuieşte gazonul cu 2 lei, noi spunem 2 lei. Dacă va costa 70 de milioane, atunci aceasta va fi suma. Noi nu luăm mai mulţi bani decât costă înlocuirea gazonului. Noi solicităm o poliţă de asigurare care să asigure înlocuirea gazonului, ca să fim siguri că gazonul va fi înlocuit. FCSB nu a fost de acord cu clauza aşa cum am pus-o noi prima oară. Încă se discută forma în care să apară această cauză. Aici sunt discuţiile legate de finalizarea contractului.

Au mai fost nişte clauze pe care le-am discutat, le-am agreat de comun acord, suntem în discuţii cu ei la nivel instituţional pe bază de documente legale. Vrem ca acest eveniment să se desfăşoare corect pentru ambele părţi, atât pentru FCSB, cât şi pentru noi. Practic, această poliţă îi protejează pe cei de la FCSB din punctul nostru de vedere. Ne protejează pe noi, dar şi pe ei”, a mai spus comandantul Răzvan Bichir.

Noi suntem puşi ca prin acest contract să punem la dispoziţie conform legilor bunurile statului şi să le apărăm de o eventuală deteriorare, atât a infrastructurii, cât şi a gazonului, astfel încât să le putem folosi şi mai târziu. Şi fiecare meci este tratat în funcţie de complexitatea lui. Şi luăm speţa FCSB. Una este dacă joacă cu Dinamo şi alta dacă ar fi jucat cu Botoşani, spre exemplu. La meciul cu Botoşani poate vin 10.000 de oameni şi atunci preţul de punere la dispoziţie va fi mai mic. Şi la Federaţia Română de Fotbal preţul a fost mai mic pentru că au fost mai multe meciuri, a fost un pachet. Dacă mergi să cumperi 1 kg de zahăr sau un bax, preţul ar putea diferi – Răzvan Bichir, comandant CSA Steaua

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern