Comandantul Răzvan Bichir, anunț foarte important despre contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Ce spune despre clauza „secretă”

Publicat: 14/07/2023, 19:51

Comandantul CSA Steaua, Răzvan Bichir, a anunțat care e situația contractului pe care cei de la FCSB vor să-l semneze pentru ca echipa lor să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo.

La negocieri oficialii FCSB nu au vrut clauza privind asigurarea de înlocuire a gazonului. Au fost de acord doar dacă terenul ar deveni impracticabil.

FCSB a depus o cerere pentru a juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul Steaua, iar ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a aprobat.

Comandantul Răzvan Bichir, anunț foarte important despre contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Ce spune despre clauza „secretă”

FCSB – Dinamo se joacă în etapa a doua a Superligii și este programat la data de 22 iulie, de la ora 21:30.

E primul meci al FCSB pe noul stadion al Stelei.

„Nu este niciun secret, contractul încă nu s-a semnat. A fost o comisie de negociere la nivelul clubului, prin care s-a stabilit tariful de folosire. În momentul în care semnează dumnealor draftul de contract pe care l-am trimis şi pe care l-am renegociat, îl semnăm şi noi fără probleme. Problema nu este la noi, este la dumnealor”, a declarat Răzvan Bichir pentru Agerpres.

„Noi în contractul cadru avem obligaţia impusă beneficiarului de a încheia anumite asigurări privind răspunderea civilă faţă de terţi, în privinţa vandalismului pe stadion. Şi datorită faptului că gazonul a fost foarte mult folosit şi acum ne aflăm într-o perioadă de mentenanţă a lui, pe care o întrerupem efectiv pentru meciul acesta, am solicitat şi o poliţă de asigurare dacă gazonul se deteriorează iremediabil. Atenţie, am solicitat o poliţă de asigurare de înlocuire a gazonului, doar în cazul în care se deteriorează iremediabil. Este o măsură aplicată datorită gradului de risc al meciului, datorită faptului că gazonul vine după o perioadă intensivă de folosire şi se află în perioada de mentenanţă, a climei, şi doar în cazul în care se deteriorează iremediabil. Valoarea asigurării se ridică la suma de înlocuire a gazonului.

Dacă se deteriorează iremediabil, asta este foarte important de precizat. Dacă se deteriorează iremediabil şi se înlocuieşte gazonul cu 2 lei, noi spunem 2 lei. Dacă va costa 70 de milioane, atunci aceasta va fi suma. Noi nu luăm mai mulţi bani decât costă înlocuirea gazonului. Noi solicităm o poliţă de asigurare care să asigure înlocuirea gazonului, ca să fim siguri că gazonul va fi înlocuit. FCSB nu a fost de acord cu clauza aşa cum am pus-o noi prima oară. Încă se discută forma în care să apară această cauză. Aici sunt discuţiile legate de finalizarea contractului.

Au mai fost nişte clauze pe care le-am discutat, le-am agreat de comun acord, suntem în discuţii cu ei la nivel instituţional pe bază de documente legale. Vrem ca acest eveniment să se desfăşoare corect pentru ambele părţi, atât pentru FCSB, cât şi pentru noi. Practic, această poliţă îi protejează pe cei de la FCSB din punctul nostru de vedere. Ne protejează pe noi, dar şi pe ei”, a mai spus comandantul Răzvan Bichir.

Noi suntem puşi ca prin acest contract să punem la dispoziţie conform legilor bunurile statului şi să le apărăm de o eventuală deteriorare, atât a infrastructurii, cât şi a gazonului, astfel încât să le putem folosi şi mai târziu. Şi fiecare meci este tratat în funcţie de complexitatea lui. Şi luăm speţa FCSB. Una este dacă joacă cu Dinamo şi alta dacă ar fi jucat cu Botoşani, spre exemplu. La meciul cu Botoşani poate vin 10.000 de oameni şi atunci preţul de punere la dispoziţie va fi mai mic. Şi la Federaţia Română de Fotbal preţul a fost mai mic pentru că au fost mai multe meciuri, a fost un pachet. Dacă mergi să cumperi 1 kg de zahăr sau un bax, preţul ar putea diferi – Răzvan Bichir, comandant CSA Steaua

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba...
Ce dietă ține Inna, pentru a se menține SEXY! Care sunt alimentele la care a...
Pariul făcut de Laurenţiu, un legumicultor din Oltenia, cu care a dat lovitura. Un kilogram...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Inteligenţa Artificială utilizată de Israel în Gaza ajută la reducerea victimelor civile, sugerează un expert
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
Spunem ADIO marelui ACTOR al ţării! S-a stins încă o stea. Românii l-au iubit enorm
Florian Coldea, turnat de Traian Băsescu. Adrian Năstase a spus totul
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
22 de părinți, amendați după ce copiii au lipsit repetat de la școală
×