Conducerea CFR Cluj, comunicat despre situația lui Dan Petrescu! „Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului”

Publicat: 22/09/2022, 09:00

Dan Petrescu e susținut de conducerea celor de la CFR Cluj şi rămâne antrenorul campioanei, arată un comunicat al echipei ardelene.

După 11 etape în Superliga , CFR Cluj e pe locul patru, cu șase victorii şi trei înfrângeri, dar are două meciuri mai puţin după amânarea produsă de participările în cupele europene.

Campioana României a fost eliminată în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor de Pyunik Erevan, dar s-a calificat în grupele Conference League.

Conducerea CFR Cluj, comunicat despre situația lui Dan Petrescu! „Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului”

În Conference League, în cadrul Grupei G, CFR Cluj ocupă ultimul loc.

Ca bilanț are: un rezultat de egalitate şi o înfrângere. Se află în clasamentul grupei după echipele Balkani, Sivasspor şi Slavia Praga.

„În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări.
Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj.

Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj” e comunicatul oficialilor de la CFR Cluj.

Dan Petrescu are o clauză de reziliere în contract și a anunțat că nu pleacă de la CFR Cluj dacă nu i se achită suma respectivă, de ordinul sutelor de mii de euro. „ Dacă sunt antrenorul lui CFR şi mai am doi ani contract, ce să fie? Cum să renunţ la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunţat?” spunea antrenorul.