CFR Cluj l-a transferat pe Ibrahima Mbaye! E câștigător al Cupei Africii pe Națiuni 2022

Publicat: 16/09/2022, 10:28
Actualizat: 16/09/2022, 10:29

CFR Cluj a anunţat transferul senegalezului Ibrahima Mbaye, fundaş în vârstă de 27 de ani.

Mbaye a început fotbalul la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a jucat 25 de meciuri în Serie A.

În 2015, apărătorul a ajuns la Bologna, inițial sub formă de împrumut, după care a fost achiziţionat definitiv. A evoluat în peste 130 de partide în prima ligă pentru echipa italiană.

CFR Cluj l-a transferat pe Ibrahima Mbaye! E câștigător al Cupei Africii pe Națiuni 2022

Noul fotbalist al celor de la CFR Cluj a câştigat Cupa Africii 2022 în tricoul echipei naționale a Senegalului, acolo unde a bifat trei partide.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ibrahima Mbaye, fundaș lateral în vârstă de 27 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

Ibrahima Mbaye a început fotbal la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A. În 2015, fundașul a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziționat definitiv și a bifat peste 130 de apariții în prima ligă, în tricoul formației din nordul Italiei.
Noul nostru fundaș de bandă a câștigat Cupa Africii anul acesta alături de naționala Senegalului, competiție în care a bifat 3 meciuri.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, este anunțul făcut de CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Presa din Italia anunța joi mutarea fundașului dreapta, ce poate evolua și pe partea stângă a apărării: „Ibrahima Mbaye și CFR Cluj sunt în discuții. În următoarele ore va avea loc o întâlnire între agentul fundașului care s-a despărțit de Bologna și clubul românesc. Se caută acordul definitiv”.

Ibrahima Mbaye s-a despărțit de Bologna la începutul lunii, înaintea încheierii perioadei de transferuri și era liber de contract. De-a lungul carierei, a jucat 142 de meciuri în Serie A, unde a îmbrăcat tricoul echipelor Livorno, Inter și Bologna.