Dan Petrescu, anunț înaintea meciului celor de la CFR Cluj cu FC Ballkani! Ardelenii pot ajunge în primăvara europeană a Conference League: „Ar fi iar un miracol”. Mesaj dur și pentru contestatari

Dan Petrescu, anunț înaintea meciului celor de la CFR Cluj cu FC Ballkani! Ardelenii pot ajunge în primăvara europeană a Conference League: „Ar fi iar un miracol”. Mesaj dur și pentru contestatari
Dan Petrescu nu mai e antrenorul celor de la CFR Cluj
Publicat: 03/11/2022, 16:03

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat înaintea meciului cu FC Ballkani, din Grupa G a Conference League, că o calificare în primăvara europeană ar fi un miracol în contextul problemelor din fotbalul românesc. De asemenea, antrenorul ardelenilor le-a dat replica și celor care-l contestă.

CFR Cluj o întâlneşte pe FC Ballkani joi, de la ora 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în Grupa G a Conference League.

Victoria celor de la CFR Cluj ar aduce calificarea de pe locul doi al grupei și nu ar mai conta rezultatul duelului dintre Slavia Praga și Sivasspor.

Dan Petrescu, anunț înaintea meciului celor de la CFR Cluj cu FC Ballkani! Ardelenii pot ajunge în primăvara europeană a Conference League: „Ar fi iar un miracol”. Mesaj dur și pentru contestatari

CFR nu mai poate termina grupa pe primul loc și să se califice direct în optimi pentru că e la trei puncte de liderul Sivasspor, care are și avantajul rezultatelor meciurilor directe cu românii.

Primul loc ajunge în optimile Conference League, iar echipa de pe locul doi se califică în 16-imile competiției.

Clasament: Sivasspor – 10 puncte, CFR Cluj – 7, Slavia Praga – 7, Ballkani – 4.

„Este al 14-lea meci în Europa din august până acum, e o cursă infernală pentru noi. Dar şi pentru cei de la Ballkani, pentru că şi ei tot atâtea au jucat în Europa. Suntem la mâna noastră, ar fi fantastic pentru fotbalul românesc, pentru clubul CFR, pentru fani, pentru că să te califici în primăvara europeană e foarte greu în ziua de azi. Mai ales că fotbalul românesc a luat-o în jos şi nu mai avem deloc rezultate. Ultima oară în primăvară tot CFR a ajuns, când am jucat cu Sevilla. Dacă ne calificăm ar fi iar un miracol făcut de CFR în contextul problemelor din fotbalul românesc. În care nimeni n-are rezultate, dar toată lumea o critică pe CFR care joacă mâine cu calificarea pe masă”, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul a continuat: „Ar fi fantastic, dar eu sunt conştient şi realist. Nu uit că adversarii au dat 6 goluri în deplasare, deci o medie de 3 goluri pe meci în deplasare, cu Sivasspor şi cu Slavia. Ei acasă n-au marcat, dar au făcut-o în deplasare de şase ori. Asta e forţa lor. Au un joc de atac foarte bun. Va fi un meci foarte greu din toate punctele de vedere, cu o echipă tehnică care va veni aici să facă meciul vieţii. Mai ales că au amânat meciul din campionat. Eu nu văd rostul de ce au amânat şi nici de ce au acceptat cei de acolo pentru că ei nu mai au nicio şansă la calificare. Dar e clar că e meci important pentru ei”.

Au ceva probleme în apărare, începând cu minutul 75 au primit 6 din cele 10 goluri. Deci în ultimele 15 minute ei au cam cedat…În ultimul timp toate au fost împotriva noastră, penalty-uri inventate, accidentări… sperăm să dăm gol cu spatele în minutul 95, să fie ceva şi în favoarea noastră, ar fi timpul. Ar fi o încununare a anului 2022, să ne calificăm în primăvară după ce am câştigat şi campionatul – Dan Petrescu

Petrescu a avut replică și pentru cei care-l contestă: „Cei care îşi dau cu părerea despre mine au fost antrenori şi s-au făcut de râs. Cei care îmi dau mie tactica acum s-au făcut de râs pe unde au fost şi acum îmi dau mie sfaturi. Să se uite la CV-ul meu şi după aceea să vorbească cineva de mine. Dar n-am timp de polemică acum, dar cei care s-au făcut de râs ca antrenori mai bine ar tace”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?