Daniel Prodan susține că Burleanu l-a amenințat cu un dosar de viol

Daniel Prodan susține că Burleanu l-a amenințat cu un dosar de viol
Publicat: 07/04/2014, 17:51

„Mi-au spus «domnul Prodan mai vreți să rămâneți în federație?» și am zis că da. Au zis că în felul ăsta nu se poate continua și că trebuie să ne despărțim amiabil. «Dacă îmi dați 100.000 de euro ne despărțim cât de amiabil doriți dumneavoastră». Și au zis că nu se poate. Asta e. Eu am fost amenințat de domnul Burleanu «Vedeți că avem o plângere de viol». «Hai mă, serios? Ia scoateți, domnule Burleanu, plângerea, să vedem ce aveți, ce plângere de viol aveți? Mi-a zis «Aveți grijă că avem o declarație de viol la adresa dumneavoastră și să nu o facem publică». Extraordinar. Hai să o văd domnul Burleanu, mânca-ți-aș ochelarii ăia ai tăi. Hai scoateți-o și o vedem! Ascultați-mă că nu e vorba de suta aia de mii de euro, e vorba de principiile lui Tătuca Prodan. Tătuca Prodan nu se dă la o parte. Nu pică ardelenii așa iute cum cred unii”, a declarat Prodan, la DolceSport.

Directorul federației a povestit episodul de care este acuzat de conducerea federației: „Acum vreo opt ani, când am intrat la federație, o cameristă de la hotelul Mogoșoaia a fost dată afară și aia a ieșit în Cancan, fără nume, fără să știe cineva cum o cheamă, că Prodan a vorbit urât cu ea, a întrebat-o când se culcă cu prietenul. Dacă intrați pe google vedeți că Prodan este acuzat de hărțuire sexuală. Care este violul domnul Burleanu?”

Daniel Prodan a afirmat că i s-a reproșat faptul că denigrează instituția condusă de Burleanu: „Mi s-a spus că denigrez Federația Română de Fotbal. Ce înseamnă că denigrez Federația Română de Fotbal, faptul că am spus că Burleanu nu se pricepe la fotbal? Faptul că am spus că Chivorchian nu vorbește limba engleză? Faptul că spun lucrurilor pe nume înseamnă că denigrez FRF? Oameni buni, Didi Prodan spune adevărul!”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că directorul sportiv al loturilor de juniori Daniel Prodan a avut un comportament defăimător la adresa federației și va fi dat afară, însă nu i se vor plăti compensațiile de 100.000 de euro pe care le-a solicitat.

„Demiterea lui se va efectua după ce vom avea certitudinea că vom respecta toate procedurile pentru a nu întâmpina alte probleme. Domnul Prodan nu va mai continua la federație, l-am anunțat astăzi. Iar dânsul a cerut 100.000 de euro. Pentru ce a cerut? Nu știu, dar federația nu va plăti în mandatul meu aceste sume de bani doar ca să nu îi mai văd la ochi pe anumiți oameni”, a spus Burleanu.

Șeful de la Casa Fotbalului a afirmat că nu înțelege atacul defăimător al lui Prodan la adresa actualei conduceri a FRF, care nu i-a reproșat acestuia nimic.

„Chiar nu am înțeles de ce dânsul a declanșat acest război cu actuala conducere a federației. Absolut nimeni nu îi reproșase absolut nimic în această perioadă de timp. Dar, din punctul meu de vedere, este absolut inacceptabil să se lucreze cu o persoană care are un comportament defăimător, care aduce prejudicii de imagine federației și care încearcă să provoace nu știu ce revoltă. Ceea ce este și mai dezamăgitor este că domnul Prodan a compromis atmosfera preferând să dea curs propriilor frustrări. Ceea ce este un semnal clar că între viziunea dânsului și viziunea mea se întide o întreagă Siberie”, a declarat Burleanu.

Conform site-ului prosport.ro, care citează surse federale, directorul sportiv Daniel Prodan a intrat în conflict cu noua conducere a FRF după prima zi a a deplasării echipei naționale Under 17 în Scoția, acolo unde aceasta a participat la Turneul de Elită, iar Prodan a îndeplinit rolul de șef al delegației. Acesta susține că oficialii FRF au uitat de diurnele juniorilor, pe care ulterior le-a achitat din banii săi. De partea cealaltă, noua conducere a federației afirmă că Daniel Prodan ar fi ridicat 1.200 de euro pentru diurne cu cinci zile înainte de plecarea în Scoția, și că a regizat momentul din cantonament pentru a-i pune pe Răzvan Burleanu și staful său într-o lumină nefavorabilă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își...
Vestea care îi “îngroapă” pe șoferi în datorii. Urmează creșteri uriașe
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Ce vedetă din România se iubește cu un puștan cu 22 de ani mai tânăr...
De ce nu a fost înmormântată Naomi până acum. Noi detalii cutremurătoare
ANIMAŢIE. Filmul teribilului accident din Timiş, provocat de un şofer de BMW care îşi luase...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
“Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
E legal să circuli cu portbagajul deschis când transporți mărfuri voluminoase? Ce obligație au șoferii
Cine va fi succesorul lui Putin?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
VERDICT FINAL pentru Simona Halep: NU mai are nevoie să mai aibă niciun clasament
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
"Plângea lângă fată". O tânără de 17 ani și-a pierdut viața după ce mașina condusă...
Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem...
Irina Loghin, indignată de modul în care este tratat Florin Piersic: ”Mai mare bătaie de...
BANCUL ZILEI. În seara de Ajun, Moş Crăciun vine la Bulă. Îl arată cu degetul...
Astronomii au observat lumina de la unii dintre cei mai vechi quasari din Univers
×