David Miculescu, prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că-l va transfera la FCSB

David Miculescu, prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că-l va transfera la FCSB
David Miculescu reacție după ce Becali a anunțat că-l transferă la FCSB
Publicat: 30/07/2022, 22:05

David Miculescu, 21 de ani, a jucat pentru UTA Arad în meciul cu FC Voluntari, 0-3, în ziua în care Gigi Becali a declarat că-l transferă la FCSB.

Patronul FCSB va plăti clauza de reziliere în valoare de 1.7 milioane de euro și Miculescu va ajunge de la UTA la echipa roș-albastră.

Gigi Becali dorește ca David Miculescu să evolueze miercuri în meciul pe care FCSB îl va disputa cu Dunajska Streda în Conference League.

David Miculescu, prima reacție după ce Gigi Becali a anunțat că-l va transfera la FCSB

„Am văzut și eu știrile, am văzut discuțiile, dar mie de la club nu mi s-a transmis nimic oficial. Am văzut (n.r. – că cei de la FCSB m-au rugat să nu joc azi), chiar nu m-am uitat deloc pe internet. Ce pot să zic e că nu m-a anunțat nimeni nimic oficial. Șansele sunt mari, dar cât timp sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r. – FCSB). Mă concentrez doar la UTA acum și sunt supărat că am pierdut. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt”, a declarat David Miculescu la Digi Sport.

Ne-am înțeles, am rezolvat totul. Miculescu e gata, e ca și jucătorul nostru. Miercuri îl vedeți pe teren în cupele europene. Voi plăti clauza, da. Toți banii, 1,7 milioane de euro. I-am cerut băiatului să nu joace astăzi (n.r- cu FC Voluntari), dar a zis că nu promite. Să vadă ce zice antrenorul. I-am zis că ar fi mai bine să nu joace, dacă face o entorsă, ceva – Gigi Becali

Gică Popescu: „Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1.7 milioane de euro”

„E o sumă importantă pentru campionatul intern, pentru fotbalul mare ar fi o sumă mică. Evoluția lui ștearsă de azi poate fi explicată de acest transfer. Când ești aproape să faci un pas important în carieră, trebuie să fii atent să nu te accidentezi. Cred că îl va înlocui pe Tănase, acesta a fost motivul pentru care l-au transferat. Poate să bată și la porțile naționalei, dar pentru asta trebuie să arate constanță la echipa de club”, a declarat Gică Popescu la GSP.

„Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1.7 milioane de euro, cred că va fi plătită în tranșe această sumă. Ar fi ceva anormal să plătești o sumă atât de mare într-o singură tranșa! Nu cred că se poate întâmpla asta în fotbalul românesc” a mai spus fostul mare internațional.