De la răcoarea gratiilor, în soarele din Capri: Cristi Borcea, cu Valentina în INSULA IUBIRII

De la răcoarea gratiilor, în soarele din Capri: Cristi Borcea, cu Valentina în INSULA IUBIRII
Cristi Borcea și Valentina Pelinel în vacanță în Italia. Vezi imagini de pe yacht-ul altui milionar român

Cristian Borcea și Valentina Pelinel se află în aceste zile într-o vacanță în Italia. Omul de afaceri Nicușor Stan, un apropiat al cuplului, a postat pe contul său de Facebook imagini dintr-o croazieră cu yacht-ul pe Adriatică, lângă insula Capri.

„Astăzi este o zi specială! afară sunt 31 ° ! ☀️ specială pentru faptul că sunt alături de vechiul meu prieten Cristi Borcea 😉 În continuare la Capri”, scrie Stan lângă o serie de fotografii de pe yacht.

În imaginile postate pe Facebook se pot vedea Valentina Pelinel și Cristi Borcea, alături de omul de afaceri și iubita acestuia. Nicușor Stan este un milionar român cu afaceri în domeniul imobiliar.

Supranumită „Insula iubirii„, Capri se află în Marea Adriatică, lângă coastele de vest ale Italiei și este considerat un loc exclusivist. Deși este accesibilă ca preț și turiștilor obișnuiți (cazare cu 60 de euro/noapte), pentru cei cu bani oferă condiții de lux, pentru care pot plătii și 700 de euro pe noapte. Din cauza străduțelor înguste, accesul automobilelor pe insulă este interzis.

Fostul acționar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiționat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani și 4 luni de închisoare.

„A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aș fi avut familia, pe Valentina, nu știu dacă și cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani și trei luni de sacrificii, de iubire,” a spus Borcea la ieșirea din închisoare. „În primul rând, după această perioadă, trebuie să merg cel puțin o lună de zile la psihiatrie.”

 

Inchide