DINAMO – BARCELONA. Organizatorul meciului, nemulțumit: „De acum, vom duce Barcelona la Budapesta”

DINAMO - BARCELONA. Organizatorul meciului, nemulțumit: De acum, vom duce Barcelona la Budapesta
Publicat: 12/08/2012, 15:17
Actualizat: 04/07/2013, 12:07

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo – FC Barcelona, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va mai aduce în România alte echipe de top, fiind nemulțumit de declarațiile venite din lumea fotbalului care au dus la scăderea credibilității partidei de sâmbătă.

Totodată, Adrian Thiess s-a arătat deranjat de faptul că Guvernul a ales să sponsorizeze concertul artistei Lady Gaga în România. „Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga”, a susținut omul de afaceri Thiess.

Declarațiile oamenilor din fotbal privind meciul de sâmbătă l-au iritat pe Thiess.

„Păi, până în ziua meciului, când Barcelona aterizase la București, au existat voci care se întrebau dacă e Messi sau nu. Nu, nu e Messi, am adus o sosie de-a lui… Am vorbit cu Mihai Craiu, partenerul meu, după ce am dat un interviu la o televiziune ungară, că nu ar fi rău să ducem Barcelona la Budapesta. Ne-a întrebat reporterul dacă nu vrem să ducem Barca și la Budapesta, și am zis că de ce nu? Până se schimbă lucrurile în fotbalul românesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta”, a afirmat Thiess.

Omul de afaceri a criticat atitudinea unor persoane din fotbal, fără a dori să pronunțe nume: „Au fost o grămadă de «țuțări», cum se spune în Ardeal, care stăteau tolăniți pe fotolii în timpul meciului și beau șampanie și care erau neîncrezători înainte de a ajunge Barcelona la București. Să spui despre un meci că este o panarama de meci și apoi să bei șampanie la loje nu mi se pare firesc”.

În pofida faptului că organizarea partidei a avut de suferit la nivelul credibilității, Thiess a precizat că nu a întâmpinat dificultăți în negocierile cu sponsorii: „Au fost destule declarații care au dus la probleme la nivelul credibilității, că meciul nu se joacă, că Messi nu vine la București, că nu a fost nici în Germania și așa mai departe. Și ăștia erau oameni care aveau legătură cu sportul, ca să fim bine înțeleși, nu erau din alte domenii. Și noi trebuia să venim să contrazicem toate aceste bazaconii. Dar cu toate astea nu ne-au creat probleme cu sponsorii. Era o rețetă financiară clară, toți sponsorii făceau parte dintr-un portofoliu de clienți și colaborasem și în alte rânduri. Nu am făcut încă un calcul referitor la partea financiară”.

Adrian Thiess s-a arătat deranjat însă de faptul că Guvernul a ales să sponsorizeze concertul artistei Lady Gaga în România. (din 16 august-n.r.). „Am vorbit cu ministrul Dezvoltării la meci și l-am întrebat: «Cum să puneți logoul României, celebra frunză, pe afișele concertului cu Lady Gaga, pentru un milion de euro, și noi aducem Barcelona la București și totul trece neobservat?» Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga. Dar asta a fost alegerea Guvernului care a preferat-o pe Lady Gaga. Am un gust amar față de tot ce s-a întâmplat”, a declarat sursa citată.

Pe de altă parte, acesta a susținut că delegația formației FC Barcelona a fost mulțumită de organizarea partidei la București. „Cei de la Barcelona au fost foarte mulțumiți de tot ce s-a întâmplat aici. Au plecat imediat după meci. De la stadion au plecat direct la aeroport. Totul a fost organizat până la cel mai mic amănunt. Au dat declarații doar jucătorii care au fost desemnați dinainte pentru asta. Iar mulți dintre ei, printre care și Messi, au ales să iasă de la vestiare ocolind zona presei”, a mai spus Thiess.

Organizatorul partidei a dezvăluit faptul că Messi a intrat pe teren de mână cu fiul său: „I-am văzut în vestiar, sunt relaxați, nu au niciun stres. Majoritatea stau cu căști în urechi, ascultă muzică, sau butonează telefoanele, pe rețelele de socializare. Asta în timpul liber, ca să zic așa. În rest profesioniști până la cel mai mic amănunt. Messi a intrat pe teren cu fiul meu de mână, care era terminat de emoții. Messi a simțit că e ceva în neregulă cu el și l-a întrebat dacă are emoții. I-a zis că nu are de ce, pentru că o să se descurce de minune”.

Echipa FC Barcelona a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (1-0), formația Dinamo București, într-un meci amical disputat pe Arena Națională din Capitală, în care golurile au fost marcate de argentinianul Lionel Messi și olandezul Ibrahim Affelay.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte