Două noi cazuri pozitive la Covid-19 în staff-ul echipei Universitatea Craiova. Care e starea fotbaliștilor olteni

Două noi cazuri pozitive la Covid-19 în staff-ul echipei Universitatea Craiova. Care e starea fotbaliștilor olteni
Două noi cazuri pozitive la Covid-19 în staff-ul echipei Universitatea Craiova (FOTO: ucv1948.ro)
Publicat: 24/07/2020, 00:28
Actualizat: 24/07/2020, 00:30

Două cazuri pozitive la noul coronavirus în staff-ul echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost confirmate la noile testări, a anunţat clubul, joi seara, pe Facebook.

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universităţii Craiova. Vestea bună este ca toţi fotbaliştii noştri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, se arată în comunicatul clubului din Bănie, în care nu apare identitatea celor doi.

Luni, Universitatea anunţa că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19, iar un alt membru al staff-ului avea un rezultat neconcludent. Marţi, clubul a precizat că rezultatul neconcludent a ieşit negativ la retestare, fiind vorba chia despre antrenorul italian Cristiano Bergodi.

Universitatea ar trebui să joace următorul meci cu Astra Giurgiu, dar nu a fost programată deocamdată de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Liga 1 e din ce în ce mi afectată de cazurile de coronavirus, mai ales în rândul jucătorilor

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal și până acum, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, Universitatea Craiova și CFR Cluj, unde a fost depistat pozitiv chiar antrenorul echipei, Dan Petrescu, pe lângă mai mulți jucători.

Acest fapt a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică (DSP).

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase