Dragomir: Reghecampf ar fi trebuit să-i zică nevestei să tragă fermoarul, că e deranj

Dragomir: Reghecampf ar fi trebuit să-i zică nevestei să tragă fermoarul, că e deranj
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, ar fi trebuit să o sfătuiască pe soția sa, impresarul Ana Maria Prodan, să nu intre în polemici cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.
Publicat: 05/02/2013, 13:01
Actualizat: 02/02/2019, 00:07

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, ar fi trebuit să o sfătuiască pe soția sa, impresarul Ana Maria Prodan, să nu intre în polemici cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Oficialul LPF consideră că antrenorul Laurențiu Reghecampf va avea de suferit de pe urma scandalului soției sale cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu. „Puneți batista pe țambal, nu vă luați cu Dinu, cu Liță Dumitru, ăștia sunt monumente. Dacă nu încetează cu răspunsurile la cei bătrâni își face rău această familie. El e un antrenor de mare viitor. Dacă ești de șase luni undeva, mai mergi pe blat, zici că are dreptate Iordănescu. Ana Maria Prodan și-a apărat bărbatul, femeia și-a apărat bărbatul. Dar bărbatul trebuia să zică «alo, trage fermoarul, că e deranj». Aștia sunt legende, pe cine crede lumea? Și ăsta e citit, e purtător de creier Dinu”, a declarat Dragomir într-o conferință de presă.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurențiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen și Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferență de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulțumiți, sârbii implicați în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. „N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r. – Anamaria Prodan, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf), dar țin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soțul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern – Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiș și cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Și primesc un telefon de la Iulian Chiriță, nașul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferență. Erau el și încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieții că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârlește pe sârbi, avea senzația că discută cu Romică Pașcu”, a afirmat oficialul dinamovist.

Administratorul delegat al FC Dinamo susține că i-a salvat viața fostului jucător, obținând o prelungire a termenului de returnare a banilor. „Am vorbit la Belgrad și i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obținut lui Reghecampf o păsuire până dimineața. Așa i-am salvat viața, credeți-mă, dintr-o acțiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanțele! I-am spus și lui Chiriță să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Și poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile”, a mai spus Dinu.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Afirmațiile lui Cornel Dinu au fost făcute după ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe o rețea de socializare, numindu-l pe fostul internațional gropar al fotbalului românesc: „Au mai rămas cîțiva gropari ai fotbalului românesc în viață și se chinuiesc să distrugă și ce-a mai rămas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Îmi e greață de acest spectacol ieftin. Să-mi explice eminența cenușie a fotbalului cum o echipă națională poate să fie eliminată de niște pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 și în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta?”, a postat, luni, Anamaria Prodan pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Jennifer Lopez și Ben Affleck în pragul divorțului? Actorul s-ar fi mutat deja din vila...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Doliu național! S-a stins marele ANTRENOR al României. Legendă a sportului mondial
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
(P) 8 Sfaturi pentru achiziţionarea primului tău apartament
×