Dumitru Dragomir l-a distrus pe Mihai Stoica: „La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă! I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba!”

Dumitru Dragomir l-a distrus pe Mihai Stoica: „La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă! I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba!”
FOTO: declaratii.integritate.eu
Publicat: 20/08/2022, 08:00
Actualizat: 20/08/2022, 09:39

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, l-a distrus pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

Oficialul FCSB a făcut unele remarci la adresa lui Dumitru Dragomir ca urmare a unor declarații oferite de ex-președintele Ligii Profesioniste de Fotbal după meciul cu Viking.

FCSB a pierdut cu Viking Stavanger, 1-2, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Dumitru Dragomir l-a distrus pe Mihai Stoica: „La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă! I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba!”

„Nu mă interesează ce spun unele slugi din fotbalul românesc. Nu a fost niciodată un conducător Meme Stoica pentru a putea vorbi cu mine. La Galați a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă, din cauza căreia de cinci ani clubul nu ia niciun titlu. El crede că dacă este acid și spune că nu mă pricep are vreo valoare… Eu sunt de meserie și antrenor, cu școală. El e vorbitor, vorbește mult și prost.

I-a mâncat banii lui Gigi Becali degeaba. Știe el Gigi probabil de ce îl ține pe acolo. Că dacă nu faci nimic și nu iei titlul cinci ani, nu îl ține pentru performanță. Îl pune să vorbească prostii… Unde a fost ultima dată (n.r. se referă la pușcărie) nu cred că a învățat să vorbească așa.

Dacă a fost obraznic cu mine, am să îi dau câteva ștachii de acum înainte, cu probe, ca altădată să știe să respecte un om care se pricepe la fotbal, care a condus fotbalul profesionist și care nu a fost sluga nimănui niciodată. Îmi vine ca o mănușă acest scandal pentru că duceam lipsa unui cancan de acum înainte. Să vedem dacă rezistă la tăvăleală! Și el și alții din jurul lui… De acum înainte revin puternic, pe turnantă, în declarații.

Așa, pentru cultura lui… Am spus că adversarul a jucat 5-4-1 și ei aveau doar un singur vârf între cei 9 fotbaliști ai adversarei. Altădată să fie atent la ce spun. Și am mai spus că antrenorul Dică poate nu a avut timp, încă, să pregătească echipa așa cum și-ar dori”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

„E haos în gândirea lui”

Ce a spus Mihai Stoica despre Dumitru Dragomir: „Dar nici nu mă interesează ce spune Dumitru Dragomir. A ajuns și el să facă analiză tactică. Tot ce spune e un nonsens, habar n-are. Cum am dat golul? Centrare senzațională Pantea, lovitură de cap Miculescu, bară. Nu înțeleg nimic din ce spune. E haos în gândirea lui.

Nu știe nimic. În ce calitate vorbește? În timp ce vorbea, se juca meciul, se auzea rumoarea. Niciodată nu o să ajung să comentez ce spune un om care habar n-are. Cinci în spate? Ce cinci în spate? Niciun cinci în spate. A zis că am jucat noi cu 5”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase