FOTO | Emma Raducanu conduce o Dacia Sandero, deși poate să își cumpere orice bolid de lux își dorește

FOTO | Emma Raducanu conduce o Dacia Sandero, deși poate să își cumpere orice bolid de lux își dorește
Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero / Sursa foto: Daily Mail
Publicat: 22/06/2022, 10:45
Actualizat: 22/06/2022, 11:00

Emma Raducanu conduce una dintre cele mai „ieftine” mașini din Marea Britanie, în ciuda faptului că este ambasador al mărcii Porsche.

Sportiva poate avea orice mașină își dorește. Cu toate acestea, campioana de la US Open deține una dintre cele mai ieftine mașini din Marea Britanie – o Dacia Sandero. Starul din tenis a fost văzută la volanul autoturismului, în timp ce se pregătea înainte de Turneul Wimbledon, programat să înceapă luni.

Îmbrăcată în haine de sport, ea a condus un Sandero produs în România – în Anglia, mașina se vinde cu 7.995 de lire sterline.

Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero / Sursa foto: Daily Mail
Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero / Sursa foto: Daily Mail

„Mereu am visat să am un Porsche”

La începutul acestui an, ea a devenit „ambasador” al companiei sale favorite de mașini – Porsche – și a dezvăluit că visul ei din copilărie era să-și cumpere propriul 911, conform Daily Mail.

„Prima mea amintire a fost unul dintre 911-urile antrenorului meu când eram mică. Ori de câte ori veneam la antrenament, îi vedeam Porsche-ul și mă făcea să visez că într-o zi va fi al meu”, a povestit sportiva.

Doar cu banii obținuți de la US Open – 1,8 milioane de lire sterline, tânăra sportivă își poate permite să cumpere până la 20 de Porsche 911-uri noi, al căror preț pleacă de la 89.800 de lire sterline.

Emma Răducanu, alături de un Porsche / Sursa foto: Daily Mail
Emma Răducanu, alături de un Porsche / Sursa foto: Daily Mail

Emma Răducanu, personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie

Emma Răducanu, adolescenta campioană la US Open, a fost votată Personalitatea Sportivă a Anului 2021 în Marea Britanie, în competiția organizată anual de BBC. La vârstă de 18 ani, sportiva a devenit campioană feminină de Grand Slam.

Emma Răducanu, a fost votată de către BBC ca Personalitatea Sportivă a Anului 2021.

În 2021, la 18 ani şi zece luni şi cu o poziţie în clasamentul WTA pe locul 150 în lume, a câştigat primul său titlu de Grand Slam din carieră la US Open în cea de-a cincea apariţie generală în circuitul major.

„Este o mare onoare să fiu printre nominalizaţi. Sunt fericită pentru tenisul britanic şi că am reuşit să obţinem acest premiu… din nou! Mulţumesc tuturor fanilor şi alegătorilor, anul acesta a fost nebunesc. Energia din acest an când am jucat la Wimbledon în faţa publicului meu de acasă, asta a fost ceva ce nu am mai simţit până acum. Felicitări tuturor!”, a spus Răducanu.

Acum în vârstă de 19 ani şi clasată pe primul loc în Marea Britanie, Răducanu devine prima jucătoare de tenis care a fost desemnată Personalitatea Sportivă a Anului de la Virginia Wade în 1977 – ultima britanică care a câştigat un titlu de Grand Slam.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult