Fotomac: „Fenerbahce a trecut de FC Vaslui, în ciuda unui arbitraj groaznic. Jucătorii Vasluiului aproape că au condus meciul împreună cu arbitrul”

Fotomac: Fenerbahce a trecut de FC Vaslui, în ciuda unui arbitraj groaznic. Jucătorii Vasluiului aproape că au condus meciul împreună cu arbitrul
Cotidianul Fotomac notează, joi, că Fenerbahce a reușit să treacă de FC Vaslui în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor datorită jocului din a doua repriză, în ciuda unui arbitraj "groaznic" și a faptului că vasluienii "aproape că au condus meciul împreună cu arbitrul".
Publicat: 09/08/2012, 13:08
Actualizat: 05/02/2019, 14:30

„Fenerbahce a trecut de FC Vaslui, datorită fotbalului jucat în a doua repriză, în ciuda unui arbitraj groaznic. Tot ce i-a lipsit echipei în prima manșă, ieri seară a prisosit. Jucătorii Vasluiului aproape că au condus meciul împreună cu arbitrul. Iar rămânerea căpitanului echipei FC Vaslui pe teren a fost ceva cel puțin la fel de grav ca penaltiul”, a menționat Fotomac.

În schimb, cotidianul Milliyet se întreabă câți jucători de la FC Vaslui ar trebui să ia Fenerbahce, având în vedere că în general gruparea turcă achiziționează fotbaliștii care îi dau gol. „Dacă Volkan nu ar fi apărat penaltiul executat de N’Doye, pentru Fenerbahce ar fi putut fi o zi foarte grea. Din fericire concentrarea lui Volkan a fost mult mai mare decât cea a întregii echipe. Vedeta meciului, Volkan, a scos iepurele din pălărie, iar echipa s-a calificat, însă trebuie să recunoaștem că aspectul general nu a fost prea bun. Ce va fi acum? În general, în astfel de situații Fenerbahce ia jucătorul care i-a dat gol. Acum aproape că trebuie să ia întreaga echipă FC Vaslui (!), pentru că în primul meci a înscris Antal, iar în al doilea Niculae, în plus Sânmărtean și Milanov au jucat foarte bine!”, scrie Milliyet.

Sabah notează că meciul de miercuri seară a fost unul al premierelor: aceasta a fost prima victorie din șase meciuri în cupele europene la conducerea tehnică a echipei Fenerbahce pentru Aykut Kocaman; Kyut a înscris primele sale goluri pentru Fenerbahce; portarul Volkan Demirel a apărat pentru prima dată un penalti acordat la un meci din cupele europene (în sezonul 2007/2008 el a mai apărat de trei ori, însă la loviturile de departajare); Fenerbahce a obținut prima victorie în meciurile ce preced începerea campionatului turc (a jucat trei amicale și două partide oficiale, ambele cu FC Vaslui).

Formația FC Vaslui a fost învinsă, miercuri seară, la Piatra Neamț, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa turcă Fenebahce, în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, și a ratat calificarea în play-off-ul competiției. Golurile învingătorior au fost marcate de Caner Erkin ’12, Kuyt ’71, ’76 și Sow ’90+2. Pentru FC Vaslui a înscris Marius Niculae, în minutul 15. În tur, săptămâna trecută, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Rusia, formată din Sergei Karasev (central), Tikhon Kalugin, Dmitri Mosyakin (asistenți) și Vitali Meshkov (rezervă).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului