Gică Hagi, la un pas să piardă titlul în Superliga dar face afaceri profitabile! Alexi Pitu la Girondins Bordeaux pentru o sumă extraordinară

Gică Hagi, la un pas să piardă titlul în Superliga dar face afaceri profitabile! Alexi Pitu la Girondins Bordeaux pentru o sumă extraordinară
Publicat: 24/01/2023, 14:03

Alexi Pitu, în vârstă de 20 de ani, de la Farul Constanţa, ar urma să semneze cu gruparea franceză de ligă secundă Girondins Bordeaux până în 2027.

Suma de transfer ar putea ajunge la un milion de euro dacă gruparea promovează în Ligue 1. Pitu este al 15-lea jucător vândut de clubul lui Hagi pentru cel puțin un milion de euro.

Născut la Karlsruhe în Germania, Pitu s-a format la Academia Gheorge Hagi şi a debutat la seniori în 2018, la 16 ani.

Gică Hagi, la un pas să piardă titlul în Liga 1 dar face afaceri profitabile! Alexi Pitu la Girondins Bordeaux pentru o sumă extraordinară

“Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00.

O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez.

Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Alexi Pitu va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. Giovanni Becali a dezvăluit și ce bonusuri uriașe de performanță va avea fotbalistul.

„El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist.

Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000. Şi aşa mai departe”, a spus Giovanni Becali.

Farul Constanța a pierdut fotoliul de lider

CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a 22-a.

Golurile au fost marcate de Krasniqi (49), Manea (59 – penalti) şi Petrila (77).

În clasament, CFR Cluj a urcat pe primul loc, cu 47 de puncte, fiind urmată de Farul, cu 45 de puncte, şi de FCSB şi Rapid, cu câte 41 de puncte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase