Gigi Becali: „Rezultatul din meciul cu Rapid e echitabil. Așa s-a jucat și e un rezultat drept”

Gigi Becali: Rezultatul din meciul cu Rapid e echitabil. Așa s-a jucat și e un rezultat drept
Publicat: 30/04/2012, 16:29
Actualizat: 30/04/2012, 16:29

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că rezultatul din partida cu Rapid, scor 1-1, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, este unul echitabil, care avantajează ambele echipe în lupta pentru câștigarea titlului.

„E echitabil rezultatul. Așa s-a jucat și e un rezultat drept. Și pe Rapid ajută, dar și pe Steaua ajută acest rezultat. Pe Rapid ajută pentru că a egalat pe Dinamo și pe Vaslui. Are meci mai bun cu ambele echipe. Pentru ei a fost aur. Pentru noi a fost iar aur, pentru că avem meciul direct cu Rapid, suntem la două puncte de Dinamo și la două de Vaslui. Suntem la cinci puncte de CFR și mai trebuie ca ei să facă un egal și să îi batem la meci direct. Cel mai bun rezultat ca să mulțumească pe toată lumea era 1-1, bine pentru Rapid era 0-0”, a spus Becali, la o întâlnire cu presa la reședința sa din Aleea Alexandru.

Întrebat care este cea mai periculoasă contracandidată la câștigarea titlului, Becali i-a indicat pe rapidiști, numindu-i pe aceștia, din nou, țigani. „Rapid e cea mai periculoasă echipă acum, țiganii… Dacă nu vreți să dați, tăiați”, a adăugat Becali, care a admis faptul că Rapid a avut o lovitură de pedeapsă neacordată în finalul partidei în urma unui henț al mijlocașului Eric Bicfalvi.

După ce săptămâna trecută declarase că în urma unei discuții cu președintele clubului Astra, Dinu Gheorghe, fundașul echipei Rapid, Rui Duarte, poate fi mituit pentru a nu își apăra corect șansele cu Stelei, Becali a menționat că nu a avut intenția de a-l jigni pe jucător. „Nu am spus nimic despre Rui Duarte, nu o să spun nimic și sunt convins că este un băiat corect. Nu cred niciodată în minciunile altora. Nu am avut nicio intenție, dar am spus altceva. Eu am spus de Dinu Vamă, nu de Rui Duarte. Să mă scuze că s-a creat intenția asta”, a explicat Becali.

Potrivit lui Becali, atacantul Mihai Costea este dintr-o lume a „cruzilor”, făcând astfel referire la prietena fotbalistului, Daniela Crudu. „Mihai Costea atât poate, nu ai ce să îi ceri sau cum să te superi. Dacă nici din poziția aia nu marchezi… L-a distrus. E pe altă lume, trăiește în alte vise. El este în lumea cruzilor”, a subliniat Becali.

Gigi Becali a negat faptul că l-a sunat pe antrenorul Mihai Stoichiță în minutul 57 al partidei defășurate pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu. „Nu l-am sunat pe Stoichiță în timpul meciului, pentru că nu am numărul lui. Dacă e ceva, îl sun pe MM. Dacă vreau, sun când vreau și fac ce vreau. Nu l-am sunat, dar dacă vreau să sun, sun. Nu este nici penal, niciun regulament sportiv nu interzice și în nicio lege nu spune că un patron nu are voie să se bage la societatea lui. Nu îmi interzice nimeni, așa că fac ce vreau eu. Cui îi convine, lucrează cu mine, cui nu-i convine, la revedere, dar nu am telefonul… Nu l-am sunat, dar de acum încolo o să iau telefonul și o să-l sun. Tu nu-l cunoști pe Becali, când te angajezi la el? Dacă ai acceptat, ce mai vrei? Nu există niciun antrenor care nu face cum vrea patronul, dar le e frică să recunoască”, a mai spus Becali.

Gigi Becali crede că partida Astra-Rapid, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I ar putea fi una aranjată ca să câștige oaspeții. „Să vedem dacă are curaj Copos, pentru că mai are mai multe dosare penale, să aranjeze meciul cu Astra, sau Răzvan Lucescu sau prin cine dă banii. Și Nicolae ăla doarme îmbrăcat, dai milioane și vin unii și îți comandă echipa la tine în casă, iar tu dormi. De ce ești milionar dacă nu comanzi și alții fac ce vor cu tine. Să bată pe Rapid sau să facă egal, că îmi cer eu scuze de la Dinu Vamă. Nu suntem proști, pentru că vedem dacă e blat la Rapid cu Astra”, a subliniat Becali, care susține că atacantul Stefan Nikolici va continua la Steaua și din vară.

Andrei Mazurchievici, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Sedus și jefuit de iubita româncă. Metoda prin care o femeia în vârstă de 47...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Rusia îşi concentrează forţele pentru o nouă invazie din nord în Ucraina. Avertisment al şefului...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
S-a decis plata a 500 LEI. Banii intră în cont: Așa cum Guvernul a promis
Alin Oprea rupe tăcerea, după 18 ani. Adevărul din spatele destrămării trupei Talisman
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×