Hagi spune că fiul său, Ianis, poate fi titular la FC Viitorul în sezonul următor

Hagi spune că fiul său, Ianis, poate fi titular la FC Viitorul în sezonul următor
Publicat: 04/07/2015, 09:00
Actualizat: 04/08/2015, 11:46

„Ianis s-a întors cu noi și sper să rămână (n.r. – în lotul echipei FC Viitorul). Poate fi unul dintre titulari, eu cred că da. S-a văzut din formațiile pe care le-am făcut. Crește, așa cum crește fiecare copil. Ei (n.r. – jucătorii tineri din lot) nu au nicio presiune, le vom găsi spațiu. Presiune au cei cu mai multă experiență. Ei trebuie să vină din spate așa cum trebuie”, a spus Hagi despre fiul său care a debutat în Liga I sezonul trecut, fiind titular doar în ultima etapă.

Tehnicianul s-a arătat mulțumit de stagiul de pregătire din Polonia, dar a menționat că mai este nevoie de puțin timp pentru ca jucătorii noi să se adapteze. „Am făcut o pregătire bună, am rulat toți jucătorii, să zicem că totul este așa cum ne-am planificat. E greu, pentru că sunt mulți jucători noi și e nevoie de omogenitate. Dar mai avem timp, campionatul e lung. Fiecare trebuie să se adapteze la modul nostru de joc, dar când ai calitate și experiență lucrurile vin de la sine. Noi am luat jucători pe stilul nostru, nu ne schimbăm”, a precizat antrenorul.

Referitor la transferuri, Hagi a explicat că se vor mai face achiziții doar dacă vor mai pleca jucători. „Vom vedea dacă vor mai fi mișcări. Perioada e lungă. Deocamdată noi ne-am completat lotul, vedem dacă vor mai fi ieșiri. Dacă nu, mergem înainte”, a afirmat Hagi.

Lucrările la stadionul din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din localitatea Ovidiu, pe care FC Viitorul va evolua în ediția următoare a Ligii I, sunt aproape finalizate, susține Hagi. „Vom vedea când se va face controlul de omologare. Dar eu zic că stăm bine”, a menționat Hagi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase