Ilie Năstase, lăsat din brațe de Ion Țiriac! A plecat din complexul rezidențial după ce nu i s-a prelungit contractul de închiriere

Publicat: 04/08/2022, 13:36
Actualizat: 04/08/2022, 13:37

Ilie Năstase (76 de ani) a părăsit miercuri seară apartamentul din complexul rezidențial de lux “Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac (83 de ani).

Fostul mare sportiv stătea cu chirie de aproape doi ani, imediat după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii.

Surse Prosport susțin că ”Nasty” și-a luat bagajele din locuința pe care i-o pusese la dispoziție prietenul său de o viata, Ion Țiriac, și s-a mutat, de asemenea în chirie, într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice de la marginea Capitalei.

S-a mutat la mai puțin de un kilometru, Nasty fiind indrăgostit de zona de nord a Capitalei.

Motivul scindării a fost chiria simbolică. Ilie Năstase nu a plătit!

În ciuda faptului că avea o chirie “specială”, aproape simbolică, Năstase acumulase restanțe majore la “Stejarii”, fiind convins, într-un fel, că prietenia cu Ion Țiriac îl “pune la adăpost”. Numai că nu a fost așa!

Oficial, luna acesta i-a expirat contractul de închiriere pe care îl semnase cu ”Stejarii”, însă reprezentanții complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru.

Motivul: mai multe luni neachitate la chirie de către chiriașul Ilie Năstase. Surse confirmă că atitudinea managementului nu putea fi asta fără aprobarea proprietarului.

Cum a reacționat Ilie Năstase la plecarea sa din Complexul Stejarii?

Contactat de Prosport, marele tenismen a confirmat faptul că a părăsit locuința din complexul controlat de Ion Țiriac și administrat de facto de fiul acestuia, Ion Ion. ”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, s-a rezumat să ne declare, cu o oarecare tristețe, fostul nr. 1 mondial.

El a refuzat să comenteze decizia reprezentanților ”Stejarii”, care au hotărât, ca o normalitate, să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

Surse din lumea tenisului afirmă că problemele financiare ale lui Năstase sunt legate de ultima lui soție. Coincidență, și aceasta locuiește în blocul în care legendarul tenismen și-a stabilit noua “adresă”, numai că la alt etaj.

Pe ultima soție, Ilie a cunoscut-o într-un restaurant, iar de atunci a început declinul său financiar. Plus multe situatii incheiate cu scandal, cu Politie chemată după diverse certuri.

Întorcându-ne la relația pe care o are, la acest moment, cu Ion Țiriac, miliardarul este supărat pe faptul că ”Nasty” a avut mai multe apariții publice nefericite, iar ultima căsnicie l-ar fi ruinat. Decizia miliardarului de a lăsa managementul Stejarii sa-i trateze astfel prietenul pleacă de la această supărare.

Care erau glumele dintre Ion Țiriac și Ilie Năstase?

De-a lungul timpului, Ilie Năstase și Ion Țiriac au avut o strânsă relație de prietenie și s-au tachinat în mai multe ocazii. O prietenie însă de o viață, de peste jumătate de secol.

Acum un an, Ilie Năstase l-a înțepat pe prietenul său, chiar de ziua de naștere.

„Mulţi ar vrea să ajungă la 75 de ani. Mai ales ăia care vor să iasă la 70 de ani la pensie.

Eu nu sunt tataie, domnul Ţiriac e tataie de 5-6 ori. Mi-a dat o şampanie şi mi-a zis că nu îmi urează la mulţi ani pentru că am deja prea mulţi ani. Eu îl las în pace. Când a făcut 76 de ani, i-am spus că a devenit tie-breaker”, a spus la vremea respectivă Ilie Năstase.

Prietenii, susține site-ul ProSport, sunt însă șocați unde s-a ajuns totuși intre doi prieteni de o viață. O mare prietenie din care nu a mai rămas nimic.