Încă o schimbare de antrenor în Superliga: Marius Croitoru a plecat de la Universitatea Craiova 1948! Care sunt variantele de înlocuire

Încă o schimbare de antrenor în Superliga: Marius Croitoru a plecat de la Universitatea Craiova 1948! Care sunt variantele de înlocuire
Marius Croitoru, antrenor FC U Craiova
Publicat: 11/10/2022, 08:03
Actualizat: 11/10/2022, 08:04

Antrenorul Marius Croitoru a reziliat luni seara de comun acord contractul cu clubul FC U Craiova 1948. În aceste condiţii, banca tehnică va fi asigurată, până la anunţarea noului antrenor, de cuplul Paul Răducan – Florin Drăgan.

Croitoru (42 ani) a fost numit antrenor la echipa din Bănie pe 23 iunie, după ce s-a despărţit de FC Botoşani.

Schimbarea a survenit după ce FC U Craiova a fost învinsă de Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

FC U Craiova ocupă locul 11 după 13 etape, cu 15 puncte.

Adrian Mititelu are nu mai puțin de patru variante de antrenori pentru a-l înlocui pe Marius Croitoru, conform Prosport, după ce omul de afaceri a confirmat că tehnicianul ajuns la începutul verii la Craiova nu va mai continua pe bancă.

Aceștia sunt: Mircea Rednic, Leo Grozavu, Nicolo Napoli și Erik Lincar.

Ce a spus Adrian Mititelu despre Marius Croitoru?

„Nu m-am gândit că ziua de azi se va termina atât de prost. Din contră, eu mă gândeam că din această seară vom fi pe un loc de play-off.

Nu eram sigur de victoria cu Chindia, că am fost surprins de atitudinea acestora din meciul cu Rapid. Am vorbit și în vestiar, a fost pentru prima oară în acest campionat, apoi m-am întâlnit cu Croitoru la birou.

El a venit croit să plece. A zis că simte că nu mai poate face nimic. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători, unor… vizavi de ce se întâmplă la echipă. Eu am încercat să-i împac.

Jucătorii nu mi s-au plâns, dar eu am auzit niște ofuri ale unora dintre ei. Am încercat să transmit semnale de coeziune. Sunt jucători care nu joacă și încep să comenteze. Jucătorii au pierdut o primă importantă azi. Nu putem spune că au jucat ca să plece Croitoru”, a spus Adrian Mititelu la Digi Sport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase