Juan Bauza, clauză de reziliere uriașă în noul contract cu FC U Craiova! Ce durată are înțelegerea cu oltenii

Juan Bauza, clauză de reziliere uriașă în noul contract cu FC U Craiova! Ce durată are înțelegerea cu oltenii
Bauza a semnat un nou contract cu FC U
Publicat: 15/09/2022, 12:00

Gigi Becali ar fi dorit să-l transfere pe Juan Bauza la FCSB, iar FC U i-a prelungit contractul de teamă să nu piardă unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Marius Croitoru.

Bauza, 26 de ani, a parafat o nouă înțelegere, scadentă în 2025. Clauza de reziliere e de opt milioane de euro.

„Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025. Noul contract include o clauză de reziliere de 8 milioane de euro” se arată într-o postare pe Facebook a celor de la FC U Craiova, anunțul fiind precedat de un altul: „Stați liniștiți, Pepe continuă cu noi!”.

Juan Bauza, clauză de reziliere uriașă în noul contract cu FC U Craiova! Ce durată are înțelegerea cu oltenii

Se pare că noua înțelegere îi aduce un salariu dublu jucătorului din Argentina, 14.000 de euro lunar.

El a fost cumpărat de la Csikszereda cu 200.000 de euro și este om de bază al echipei oltene. A înscris cinci goluri și a dat șapte pase decisive în 29 de meciuri la formația din Bănie. Cota sa, potrivit transfermarkt, este de 350.000 de euro.

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova, spunea zilele trecute că: „Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el. La ora asta Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”.

Bauza a anunțat de ce a decis să rămână la FC U: „După cum am vorbit cu patronul echipei, sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine. De când am venit la U Craiova 1948 am fost tratat foarte bine. Mă simt ca la mine acasă. La momentul actual sunt concentrat doar pe echipă, să joc, să luptăm. Avem un obiectiv: să intrăm play-off. Avem o echipă mare și un antrenor pe măsură. Cred că putem reuși, și după ce ne vom îndeplini obiectivul, să ne luptăm pentru titlu. Sunt foarte fericit, sunt ca la mine acasă, după cum ți-am zis. Pe lângă acest lucru, a venit și mama mea aici, urmează să ajungă și tatăl meu. Mă simt cu adevărat împlinit”.

Foto: Facebook @FCUniversitateaOfficial

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase